Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dzisiaj przedłużałem Allegro Smart na kolejny rok za 49 PLN, a jako że dzielę Smart z członkiem rodziny w ramach Allegro Family, liczyłem na to, że nadal będę mógł to robić w ramach powyższej opłaty. Tymczasem ekran wyświetlił mi taki oto z zaskoczenia komunikat jak poniżej. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć wzmianki o takiej opłacie za kolejny rok - czy ktoś byłby w stanie podzielić się linkiem do regulaminu lub cennika, gdzie ta opłata występuje? Na stronach pomocy Allegro znalazłem nawet takie FAQ: "Czy Allegro Family wiąże się z dodatkowymi opłatami?" i odpowiedź "Nie, z Allegro Family skorzystasz bez żadnych dodatkowych opłat." (https://allegro.pl/zobacz/allegro-family?bi_m=smartlp#czy-allegro-family-wiaza-sie-z-dodatkowymi-opl...)
No więc - jak to jest, Allegro Family i dzielenie się Smartem jest darmowe czy nie?
Jak głowa rodziny możesz się podzielić bez dodatkowych opląt. Obrazek jest dla nas nie widoczny.
Jeśli obrazek, który wkleiłem jest niewidoczny to już opisuję co na nim jest:
"Kolejny rok dzielenia się z bliskimi darmowymi dostawami i zwrotami jest płatny.
20,00 zł / za 12 miesięcy
Opłata cykliczna przy odnowieniu rocznej usługi Smart!"
a pod tym przyciski: [DZIEL SMART! ZA 20 ZŁ] oraz [NIE TERAZ]
Ja dla mnie jasno i wyraźnie mowa tu o tym, że mam zapłacić dodatkowo te 20 zł aby móc dzielić Smarta - i to jest coś co mnie zaskoczyło, bo nigdzie o tym żadnej informacji nie znalazłem do tej pory.
Pierwsze słyszę nigdy niczego tu na forum takiego nie czytałem, zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@k_l_m_n Cześć. 🙂 To jest tylko test. Po tym jak klikniesz w [Podziel się Smart z bliskimi] lub [Nie teraz] wyświetlamy Ci informację o tym, że wziąłeś udział w teście, a Allegro Family jest bezpłatne. 🙂
Ok, rzeczywiście. Problem w tym, że test nie zachęcił mnie do kliknięcia na żaden z przycisków, a jedynie podniósł niepotrzebnie ciśnienie więc hmm... powiedzmy, że średnio się uśmiałem 🙂 Ale dziękuję za odpowiedź!
@k_l_m_n Oczywiście rozumiem, chociaż to również jest dla nas cenna informacja. 🙂 Dzięki 🙂