anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za zakup i wysyłkę za orlen paczke automat

mtrocho1
#7 Wielbiciel#

Zakupiłam zestaw za 46 zł w ramach Smart i wybrałam dostawę na automat paczkowy Orlen paczka na adres Kopernika 7a. Gdy chciałam dokonać zwrotu to okazało się, że jest płatny tak jak i wysyłka. Nie zorientowałam się, gdyż robiłam zakupy u różnych sprzedających też. Gdy chciałam ponowić ten sam zakup w celu sprawdzenia co się stało i wybierając tą samą metodę dostawy to zakup i wysyłka była już darmowa. Sprzedający udostępnia tą opcje wysyłki w ramach Allegro smart za darmo a mi została naliczona opłata 9.99. Jedyna forma zakupu gdzie Orlen jest płatny na jego stronie to w moim mieście punkt odbioru na stacji paliw Orlen a w mojej historii dostawy jasno pisze że odbiór automat Orlen na Kopernika 7a. Poza tym wszystkie formy na smart są darmowe do automatu Orlen. Nie wiem gdzie jest problem czy w ustawieniach jego aukcji bo wynika że nie mogłam technicznie mieć na liczonej opłaty przy wyborze automatu Orlen. W historii dostawy widać że odbiór to automat paczkowy i nie da się kupić na ten adres żadnej innej metody Orlen żeby zapłacić. Sprzedający nie chciał skomentować mojego problemu. Twierdził że musiałam kupić bez smart albo na ten płatny punkt na CPN choć mam jasno napisane że odebrano z automatu. Proszę o analizę problemu.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@mtrocho1 podaj numer zamówienia. To pomoże mi w weryfikacji sprawy. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zagmatwane, ale jak zakup odpłatny to zwrot nie będzie darmowy.

oznacz moderatorów