Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłam słuchawki za prawie 300zl, długo czekałam aż sprzedawca wyślę towar. Wkoncu po wysłaniu paczka trafiła do oddziału z którego wyruszyła 19.12.2023 koło 20 i do tej pory nic. Wychodzi na to że krąży po Polsce w busie już ponad 24h. Dzwoniłam na inpost ale ciągle każą później dzwonić. Pisałam do sprzedającego ale stwierdził że on nic na to nie poradzi. Mogę prosić o pomoc. Sprawdzenie gdzie ta paczka i co dalej robić...
Nr zamowienia
bfabc0b0-9a66-11ee-92e0-7f3cd2827473
I tu ci pomogą? ten zakup to od kogo prywatny czy firma?
A nie pomogli by? Właśnie dostałam powiadomienie że wkoncu dotarła do następnego oddziału... A już myślałam że będzie kłopot z zaginięcie paczki
Oczywiście że nie, mogą zapytać tak jak ty.
Jechała jechała aż dojechała do oddziału. Pospieszyłam się... To już chyba wkoncu dojedzie do mnie
Jest okres przedświąteczny, paczek są setki tysięcy jeśli nie miliony - siłą rzeczy jakiś mały % paczek zaliczy opóźnienie i na to się nic nie poradzi.
Poczekaj do jutra, pewnie ruszy dalej 🙂
Kiedy dokładnie paczka została nadana / odebrana przez kuriera z paczkomatu?
Co jak co ale InPost w tym okresie robi świetną robotę i paczki docierają naprawdę sprawnie.
Właśnie dostałam powiadomienie że już trafiła do oddziału a została wysłana 18 grudnia. Panika już że nie dotrze bo zaginęła. Dziękuję za odpowiedź 🙂