Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest szansa na zdobycie darmowej etykiety do zwrotu części tego zamówienia???
NUMER ZAMÓWIENIA
Jak się wybiera taką metodę to się czyta zakładkę zwroty.
Jak się nie jest moderatorem, a je pytałam to się nie odpowiada.
To jest forum publiczne, pisz na maila do moderatora.
A niby czemu się nie odpowiada? To jest forum społeczności i każdy ma prawo zabrać głos.
Szczerze to nie wniósł nic do tematu. W dodatku w sporej części swoich wypowiedzi nawet nie czyta na co odpisuje nieraz to widzę w postach, a mnie się czepia o to samo. Jak ostatnio mdrogeria zwrócił mi w podobny sposób uwagę to zrobił to w sposób grzeczny i tak że mu jeszcze podziękowałam. A LEW działa jeżąco czasem... Jak mi odpiszą, że się nie da to się nie da. Ale widziałam tu kiedyś jak załatwiały komuś etykietę więc grzecznie pytam i nie chcę być przy tym strofowana, od tego mam męża 🙂
@Milady8484 a ty potrzebowałaś tylko jednego, a zwrot darmowy kusi. Spacer do paczkomatu dobrze ci zrobi.
Ale to trochę ważyło. Mogę odesłać w paczkopunkcie ale nie odebrać...
Tylko zauważ że to są sprzedajacy, oni ciebie nie będą ratować pomagać, a ty wiedziałaś że chcesz zwrócić a kupiłaś żeby nie płacić za wysyłkę, trochę nieładnie wobec sprzedającego. Ja na twoim miejscu bym nie bronił moderny bo on sprzedaje ruskie rzeczy i z pewnością nie będzie bronił kupującego, ale cóż każdy ma swojego "idola"
I to jest to. NIE CZYTASZ ale piszesz. Napisałam wyraźnie, że zapłaciłam za kuriera w pierwszym poście.
No i jak da się cos poradzić??? DPD miało dostawy smartem, więc zwrot też powinien być smartem. Nie ma nigdzie w waszych metodach zwrotu, że zapłacenie za kuriera spowodowane (darmową wysyłką tylko 1 sztuki) wpływa na koszt zwrotu gdy aukcja i kupujący są smart....
@Milady8484, niestety wybrana przez Ciebie metoda dostawy nie była w ramach Smart! W tej sytuacji musisz zwrócić przesyłkę na własny koszt.