anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pomoc przy zwrocie

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

Czy jest szansa na zdobycie darmowej etykiety do zwrotu części tego zamówienia???

NUMER ZAMÓWIENIA

e5415bb1-270c-11ed-988d-67280d842726

Teoretycznie mam smart ale sprzedający udostępnił darmową wysyłkę DPD tylko dla 1go przedmiotu w paczce, a tu ich było 9 i większość lekko poniżej 40zł. Z racji tego że do paczkomatu mam kawałek to odżałowałam i zapłaciłam za kuriera. Ale skoro kurier DPD  był smart i ja mam smarta to byłam pewna, że zwrot będzie darmowy, a tu lipa.... Jak się da to poproszę o etykietę inpostu bo paczkopunkt mam blisko lub poczty.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

Jak się wybiera taką metodę to się czyta zakładkę zwroty.

oznacz moderatorów

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

Jak się nie jest moderatorem, a je pytałam to się nie odpowiada.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To jest forum publiczne, pisz na maila do moderatora.

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Milady8484 

A niby czemu się nie odpowiada? To jest forum społeczności i każdy ma prawo zabrać głos.

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

Szczerze to nie wniósł nic do tematu. W dodatku w sporej części swoich wypowiedzi nawet nie czyta na co odpisuje nieraz to widzę w postach, a mnie się czepia o to samo. Jak ostatnio mdrogeria zwrócił mi w podobny sposób uwagę to zrobił to w sposób grzeczny i tak że mu jeszcze podziękowałam. A LEW działa jeżąco czasem... Jak mi odpiszą, że się nie da to się nie da. Ale widziałam tu kiedyś jak załatwiały komuś etykietę więc grzecznie pytam i nie chcę być przy tym strofowana, od tego mam męża 🙂

oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@Milady8484 a ty potrzebowałaś tylko jednego, a zwrot darmowy kusi. Spacer do paczkomatu dobrze ci zrobi.

oznacz moderatorów

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

Ale to trochę ważyło. Mogę odesłać w paczkopunkcie ale nie odebrać...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tylko zauważ że to są sprzedajacy, oni ciebie nie będą ratować pomagać, a ty  wiedziałaś że chcesz zwrócić a kupiłaś żeby nie płacić za wysyłkę, trochę nieładnie wobec sprzedającego. Ja na twoim miejscu bym nie bronił moderny bo on sprzedaje ruskie rzeczy i z pewnością nie będzie bronił kupującego, ale cóż każdy ma swojego "idola"

oznacz moderatorów

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

I to jest to. NIE CZYTASZ ale piszesz. Napisałam wyraźnie, że zapłaciłam za kuriera w pierwszym poście. 

oznacz moderatorów

Milady8484
#9 Pomysłodawca#

No i jak da się cos poradzić??? DPD miało dostawy smartem, więc zwrot też powinien być smartem. Nie ma nigdzie w waszych metodach zwrotu, że zapłacenie za kuriera spowodowane (darmową wysyłką tylko 1 sztuki) wpływa na koszt zwrotu gdy aukcja i kupujący są smart....

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Milady8484, niestety wybrana przez Ciebie metoda dostawy nie była w ramach Smart! W tej sytuacji musisz zwrócić przesyłkę na własny koszt.

Maja
   Moderatorka