Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już teraz możecie aktywować Allegro Smart! na rok w niższej cenie. Jeśli wykupicie usługę między 8 a 21 maja 2023, zapłacicie 49,90 zł zamiast 59,90 zł.
Darmowa dostawa i zwrot z Allegro Smart! obowiązują przy zakupach od jednego sprzedającego, jeśli koszty zamówienia przekroczą 45 zł, a w przypadku dostawy kurierem 65 zł.
Allegro Smart! w promocyjnej cenie kupicie na stronie usługi.
Dzień dobry,
dostałem wiadomość, że wkrótce wygaśnie Allegro Smart! w Allegro Family i jeżeli kupię już teraz, to zaoszczędzę 10 zł. Kupiłem, ale na stronie z informacjami o Smart! wyświetla się informacja, że kolejna płatność 9 maja 2024 roku. Mam pytanie, co się stało z okresem opłaconym poprzednio - dlaczego uległ skróceniu? Dlaczego nowy okres Allegro Smart! nie aktywuje się od zakończenia poprzedniego (przedłużanego) okresu?
Piotr
@Jahu_80 nie da się na przód kupić usługi 😞
https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-uslugi-allegro-smart-jD4xM390DU3
*) W okresie od 8 - 21 maja 2023 r. Użytkownikom, którym nie przysługuje odpłatny dostęp do usługi Allegro Smart! oraz tym, którym do końca aktualnego Okresu Rozliczeniowego pozostało mniej niż 15 dni (z wyłączeniem Użytkowników będących w okresie wypowiedzenia na podstawie art. IX poniżej) przysługuje prawo do nabycia usługi Allegro Smart na okres 12 miesięcy w cenie pomniejszonej o 10 zł, tj. w cenie promocyjnej wynoszącej 49,90 PLN. Uprawnienie do nabycia usługi w cenie promocyjnej obejmuje wyłącznie jeden Okres Rozliczeniowy.
To trochę słabe, bo z tego wynika, że za coś, za co już zapłaciłem, płacę drugi raz 😕
Cena co prawda promocyjna, ale jednak niesmak pozostaje...
@Jahu_80 ogólnie dziwna ta promocja, bo zgodnie ze zmianą w zeszłym roku nie powinno Ci pozwolić przedłużyć smarta, blokuje jak zostaje więcej niż 15 dni do końca okresu 🙂
Smart wygasa na udostępnianie w ramach rodziny, nie wygasa nikomu co go wykupił.
@nat_notNo widzę, że próbujecie naciągnąć swoich klientów na więcej smartów, że niby dyszkę taniej niech sobie rodzinka kupi swoje smarty. IMO system wróci do czasów z przez Allegro Family - jeden ludzik kupi smarta i po staremu będzie ogarniał całą rodzinkę z jednego konta. 😁
Paniczne szukanie hajsu na Grunwaldzkiej...
Jest Pani członkiem Allegro Family do 30 czerwca. Promocja na usługę Smart na 10 zł trwa do 21 maja, po tym terminie będzie kosztować 59,90 PLN. Jeśli aktywuje Pani usługę w okresie promocji to przedłuży się ona od dnia opłacenia usługi na rok. Natomiast może też Pani zaczekać do dnia zakończenia okresu Allegro Family i aktywować usługę po 30 czerwca za kwotę 59,90 PLN.
Świetna promocja Allegro! Takie polskie Januszowstwo biznesu. Ahhh, niby XXi wiek, a w internecie wciąż roznosi się wspaniały zapach cebuli, gdyby ktoś miał wątpliwości skąd pochodzi. Żenada.