Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przedmiot wystawiony na licytację za 39,99 ze smartem nikt nie licytuje oprócz mnie , ja mam smarta , wygrywam licytację za 39,99 i muszę ponosić koszty wysyłki z powodu brakującego 1 gr. Dlaczego nie mogę dopłacić 1 gr aby skorzystać z darmowej dostawy ? Czy jest to celowy ruch sprzedającego aby zniechęcić do licytacji bo liczy na wyższą kwotę, czy obrona allegro przed ponoszeniem kosztów wysyłki. Dodatkowo kupujący w przypadku zwrotu jeszcze raz ponosi koszty przesyłki , a smart opłacony. Uważam ,że dla przedmiotów licytowanych powinny obowiązywać inne zasady działania smarta bo przy kwotach do 40 zł w licytacjach tak naprawdę smart nie ma racji bytu i nie powinien się wyświetlać , dopiero po przekroczeniu kwoty 40 zł.
Witam.
Ten post tak mnie wzruszył, że aż poproszę Ciebie o numer konta - rozumiem , że niektórzy ludzie są bardzo biedni i nie stać ich na 8,99 zł żeby zapłacić za przesyłkę.
Dlatego poproszę Cię o podanie numeru konta - wpłacę Ci 8,99 zł za przesyłkę.
A może jeszcze ktoś "się zrzuci" na koszt zwrotu towaru? Może to być kilka osób, wtedy to będą niewielkie kwoty. Zapraszam innych "forumowiczów". Szczególnie tych, którzy najbardziej się udzielają.
Pozdrawiam.
Wchodzę w to. Dzielenie wpłat zostawiam na Twojej głowie 🙂
Sprzedający piszą że są biedni i....chcą się rzucać na biednych.🤔
Nie pozostawię tego bez komentarza. W ogóle nie rozumiem Twojego podejścia, nie wiesz jaki jest mój status materialny ( Ty uznałeś ,że jestem biedny) , ale czemu obrażasz i drwisz sobie w ogóle z ludzi biednych . Nie zaglądaj nikomu w kieszeń bo w Twoją też nikt nie zagląda. Można odpowiedzieć czy ocenić kogoś post w sposób cywilizowany ( patrz niektóre posty poniżej). Nie wiem czy w takich przypadkach stosujesz metody jak podpowiadają inni , ale ja tych metod nie znałem i tego nie robiłem. A za przesyłkę zapłaciłem, cieszę się ,że póki co nie muszę korzystać z pomocy ludzi Tobie podobnych. Ja tak odebrałem Twój post.
@buchanan Możesz zrobić to, co robi wielu. Po wygraniu licytacji nie płacą, potem dokupują coś taniego od tego samego sprzedawcy przez Kup teraz, następnie w zakładce Moje zakupy anulują rozpoczętą płatność, zaznaczają po lewej stronie przedmiot z licytacji + z Kup teraz i na samym dole klikają Opłać. Kwota zakupu przekracza wtedy 40 i dostawa jest gratis. Po dostawie stwierdzają, że ten dodatkowy przedmiot jednak nie spełnia oczekiwać i robią darmowy zwrot, pozostawiając sobie towar z licytacji 🙂
buchanan a nie łatwiej było podbić z innego konta cenę ? ,a nie zawaracać glowę innym , i ślad węglowy mniejszy .
Mój pierwszy post . Zawracanie głowy nie było moją intencją . Jeżeli tak to sorry chyba zrezygnuję z tego . Gdybym nie zapytał to nie znał bym sposobów na taką sytuację.
Zasady smarta są wszystkim znane (no chyba że ktoś ma a nie wie co ma) .Jeśli wylicytowałeś przedmiot który się na smarta nie łapie a nie chcesz płacić za wysyłkę to zwykle wystarczy dokupić od sprzedawcy inną rzecz by suma łączna wystarczyła na smarta .
A w jaki sposób po zakończonej licytacji mogę dokupić drugi przedmiot i powiązać dwa przedmioty razem ?