anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłki allegro

piotr_solidny
#7 Wielbiciel

Zamówiłem produktu w klientów z dostawą do punktu. Sklep w którym miał nastąpić odbiór był tego dnia zamknięty więc przekierowano 2 przesyłki, bez ponownej próby doręczenia do punktu, przekierowano przesyłkę bez mojej wiedzy i bez mojej zgody, brak możliwości wyboru innego punktu odbioru. Jest to naruszenie moich praw!!! Dodatkowo paczka zawieziono nie do najbliższego punktu tylko do najdalszego w całej dzielnicy. 

Najchętniej bym nie odebrał tych paczek tylko niepotrzebne koszty spadną na sprzedającego a nie Allegro i firmę kurierską która wciska się na siłę wykorzystując pozycję rynkowa. Sprawę zgłosiłem za pośrednictwem mojego prawnika do UOKIK.

Proszę do rekompensatę za niedogodności w wysokosci 100zl

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@piotr_solidny Podaj numer paczek. Sprawdzę co się stało. 🙂 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

piotr_solidny
#7 Wielbiciel

Witam,

Numery paczek to 

AD026V9ZT1

AD0270L0P8

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@piotr_solidny Widzę, że te przesyłki zostały odebrane, zatem z mojej strony nie mam podstaw do podjęcia działań. Jeśli chciałbyś złożyć reklamację na dostawę, proszę, skorzystaj z tego formularza

Wiktoria
oznacz moderatorów

piotr_solidny
#7 Wielbiciel

Reklamacja dotyczyła bezprawnego i bezpodstawnego przeniesiena paczki bez możliwości wyboru miejsca gdzie chciałbym odebrać paczkę. Odebrałem paczkę tylko dlatego że koszt jej zwrotu i ponownej wysylki oniósł by sprzedawca a nie Allegro która zawiniła w tej sytuacji!!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@piotr_solidny rozumiem, ale nie złożyłeś żadnej reklamacji, wpis na forum nie jest reklamacją. 
Dlatego jeśli chcesz złożyć reklamację, skorzystaj proszę z formularza.

Monika
oznacz moderatorów