anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyznanie monet z wyzwania

ravena_
#7 Wielbiciel

Hej,

Moje pytanie może zabrzmi banalnie, dokonałam zakupu na kwotę ok. 350 zł. A dopiero potem dołączyłam do wyzwania, które miałam udostępnione na koncie - 5 monet z każde wydane 150 zł. Transakcja i dołączenie do wyzwania miało miejsce w tym samym dniu, w bardzo krótki odstępie czasu.

Rozumiem, że monety za ten zakup nie zostaną mi przyznane, czy może jest jeszcze jakaś szansa.

Z góry dzięki z odp.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Hej @ravena_! Przykro mi, ale jeśli masz na myśli Wyzwanie Smart!, to monety są przyznawane tylko za zakupy zrobione po dołączeniu do wyzwania.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Semaj_Lian
#7 Wielbiciel

Dopisze się tutaj bo nie ma sensu zaczynać nowego tematu - MOJA SKORMNA OPINIA - system beznadziejnie zaprojektowany, tak żeby tylko wkurzać ludzi - skoro te wyzwania są dostępne i mają ograniczenia czasowe to czemu trzeba je jeszcze dodatkowo aktywować żeby działały - wygląda na celowe działania aby ludzie nie dostawali bonusów, bo skoro korzystam często z allegro to wchodzę kupuję wychodzę, a nie myślę i szukam specjalnie - a może jest wyzwanie które powinienem aktywować przed zakupami.

oznacz moderatorów