Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Moje pytanie może zabrzmi banalnie, dokonałam zakupu na kwotę ok. 350 zł. A dopiero potem dołączyłam do wyzwania, które miałam udostępnione na koncie - 5 monet z każde wydane 150 zł. Transakcja i dołączenie do wyzwania miało miejsce w tym samym dniu, w bardzo krótki odstępie czasu.
Rozumiem, że monety za ten zakup nie zostaną mi przyznane, czy może jest jeszcze jakaś szansa.
Z góry dzięki z odp.
Pozdrawiam
Hej @ravena_! Przykro mi, ale jeśli masz na myśli Wyzwanie Smart!, to monety są przyznawane tylko za zakupy zrobione po dołączeniu do wyzwania.
Dopisze się tutaj bo nie ma sensu zaczynać nowego tematu - MOJA SKORMNA OPINIA - system beznadziejnie zaprojektowany, tak żeby tylko wkurzać ludzi - skoro te wyzwania są dostępne i mają ograniczenia czasowe to czemu trzeba je jeszcze dodatkowo aktywować żeby działały - wygląda na celowe działania aby ludzie nie dostawali bonusów, bo skoro korzystam często z allegro to wchodzę kupuję wychodzę, a nie myślę i szukam specjalnie - a może jest wyzwanie które powinienem aktywować przed zakupami.