anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie jak skorzystać z promocji na smarta za 39 zł?

Client:109669803
#8 Zapaleniec#

Już kiedyś tak robiłem, ale chcę się upewnić czy przepisy się nie zmieniły. Mój smart jest ważny jeszcze przez kilka miesięcy. Czy jeśli teraz go anuluję, to czy będę mógł od razu kupić smart za 39zł i allegro zwróci pieniądze za niewykorzystane dni za poprzednią usługę?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Nie.Promocja dla tych którzy nie mają smarta, lub mają do wygaśnięcia usługi poniżej 30 dni. Tak jak piszą w pomocy Allegro - usługa może być aktywna maksymalnie 1 rok i 30 dni.

Czas wypowiedzenia to 14dni a promocja kończy się za ok2,5godz.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Na pewno? Kiedyś tak już robiłem i zadziałało..  Mogę prosić o szerszą odpowiedź?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:109669803 w allegro muszą Ci anulować okres wypowiedzenia umowy. Wątpię aby Ci zdążyli w półtorej godziny to zrobić. 

Nie lepiej założyć nowe konto i wykupi .

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

To dlaczego półtora roku temu tak zrobiłem, anulowałem i po 5 minutach włączyłem już smarta w promocji i nie było problemu?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:109669803 i co udało się?

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Bo to było kiedys

nic nie trwa wiecznie

a jak będziesz musiał kupić poza promocja to coś się stanie?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Monika__L  Jak promocja minie to stanie się,  nie zaoszczędzi 10 zł.

Ja się czasem dziwię tym różnym kombinacjom, chociaż też sam też nie odrzucam okazji jesli  jakas promocja się trafi.  Ale żeby rozwiązywać umowę bo nowa umowa będzie o 10 zł tańsza no to juz chyba przegięcie.  Przecież te promocje z małymi przerwami ciągną się już od co najmniej roku..

oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

potem będzie kupował 4 przedmioty, tylko dla smarta i 3 odsyłał.. 

oznacz moderatorów