anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o cenę alegro Smart ?

paula2414
#7 Wielbiciel#

Mam pytanie czemu kupując allegro Smart cena pokazuje mi się 49.90 a płacąc przez bank ściąga mi 59.90 ? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@paula2414 daj link gdzie ? smart teraz kosztuje 59,90 za 12 miesięcy 🙂

https://allegro.pl/smart

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@paula2414 W którym miejscu widzisz niższą cenę? Być może jest to kwota ostatniej płatności, której dokonałaś za tę usługę. Obecnie wykupienie Allegro Smart! na 12 miesięcy to koszt 59, 90 zł.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

paula2414
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź już się dopatrzyłam o co chodziło 😉

oznacz moderatorów

AnastazjaAnna
#1 Nowicjusz#

Czy będą przewidziane jakieś promocje na zakup smarta? Rok temu trafiłam na 39 zł zamiast 49 zł na rok. Właśnie mi wygasł i nie wiem czy kupować w normalnej cenie czy czekać na niższą cenę?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AnastazjaAnna W tej chwili nie możemy zagwarantować Ci, że w najbliższym czasie pojawi się jakaś promocja. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@AnastazjaAnna   Właśnie jest taka promocja Allegro Smart na Start,  to jest pięć zakupów smart w ciągu 3 miesięcy,  za darmo. Warunek: nie mieć smarta.

Fragment regulaminu:

2. Program adresowany jest do Użytkowników, którzy spełnili poniższe warunki łącznie:
a. mają zarejestrowane Konto w ramach Allegro,
b. Konto nie jest zawieszone,
c. nie mają aktywnej usługi Allegro Smart! lub Allegro Smart ! Student,
d. nie brali udziału w Promocji Smart! na start obowiązującej w dniach 01.03-31.07.2021.
e. wyrazili zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych i otrzymywanie informacji handlowych od Allegro.pl sp. z o.o.
oraz z zastrzeżeniem, że w Okresie Trwania Programu nie wykupią usługi Allegro Smart! lub Allegro Smart! Student.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@paula2414 49,90 to ostatnia cena jaką płaciłaś  ,wszystko podrożało i smart również od listopada .....wszystko doczytasz w regulaminie .

oznacz moderatorów

paula2414
#7 Wielbiciel#

Dziękuję już się dopatrzyłam o co chodziło 😉 chciałam usunąć pytanie a nie wiem gdzie 😁 

oznacz moderatorów