Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiem, kilka tematów jest, ale moje pytanie się tam gubi w gąszczu.
Czy jeśli zrezygnuję dzisiaj ze Smarta, to jak rozumiem przyjmując 14-dniowy okres wypowiedzenia, będę mógł wykupić Smarta ponownie na starych zasadach 19 lub 20 listopada? Pytam, bo w wielu odpowiedziach pada, że się "nie zmieszczę". Jakim cudem się nie zmieszczę, skoro dzisiaj jest 5.11?
@tylko_ksiazki tylko czy warto ?? o 10 zyla ??
@tylko_ksiazki Jak już tak kombinujesz to może rób to po cichu bo trochę obciach 😂🤣
@mdrogeria I dziwić się, że dobierają do smarta i potem bez krępacji część zwracają. Ten świat już całkiem zszedł na psy 🙄
@Kaliope_Brzeg po mojemu powinien być wprowadzony limit ilości bezpłatnych zwrotów w oparciu o ilość zamówień np. w skali miesiąca , przekraczasz ... proszę eci..peci za paczuszkę zwrotną .
Rowinę jeszcze myśl .... Drugim pomysłem jaki przyszedł mi do głowy byłoby nagradzanie klientów za brak zwrotu w skali miesiąca
np. w miesiącu klient dokonał 20 zakupów to na konto otrzymyje 20 monet , aktywowane są 15-tego w następnym miesiącu... był zwrot ... monet nima bo idzie zima ...
@mdrogeria Rozwijaj, rozwijaj tę myśl 😊. I niech to jeszcze działa wstecz. Wtedy allegro spowiłoby mnie złotym deszczem (monet!) za brak (dokładnie: zero) zwrotów w ciągu szesnastu z hakiem lat.
Ale finalnie pewnie dotknęłoby to kieszenie sprzedawców.
No i jak nie kręcił ... (czyja by ona nie była) 🤣.
@Kaliope_Brzeg Ale jaki obciach, że chce być na starych zasadach jeszcze przez rok?
Tu nie chodzi o kwotę za smarta, tylko o to, że bede na starych zasadach jeszcze przez rok.
@tylko_ksiazki Odpowiedź brzmi że w czasie się zmieścisz, po wypowiedzeniu masz napisany czas o której się kończy twój Smart ale masz także jeszcze czas na rezygnację z rezygnacji, jakby coś. Na którym poście jest napisane że, nie tylko chodzi o 10zl ale ze starym abonamentem pozostają stare limity, nie wiem czy to prawda bo moderacja się tak .....średnio do tego odniosła.🤔
Dokładnie, i o to mi chodziło. Mam nadzieje, że moderacja tylko nie była pewna z limitami.