anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"licytacja+kup" jak połączyć takie zakupy do 45zł ?

bysl
#7 Wielbiciel#

Wylicytowałem towar za mniej niż próg smarta 45zł i chcę dokupić coś do tej kwoty. Nie wiem jak połączyć zakup z licytacji z "kup" Czy to jest możliwe?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@bysl nigdy nie robiłem takiej akrobacji. Spróbuj coś kupić od tego sprzedawcy ale nie kończy płatności tylko anuluj płatność. W zakupach powinny być dwa nieopłacone zakupy. Spróbuj połączyć i opłacić oba zakupy.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bysl tak jeśli kupisz coś jeszcze u tego sprzedającego, to nie realizuj płatności, a później w zakładce Moje zakupy zaznacz te zamówienia i opłać je razem. 
Dodam na wszelki wypadek, że Smart! zadziała tylko jeśli sprzedający w obu ofertach będzie miał oznaczenie Smart! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To co na KUP TERAZ najprościej kliknij zapłać blik z kodem i podaj błędny kod. Przeskoczy do zakładki nie opłacone, tam też lądują licytacje. Ptaszkujesz i płacisz razem.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@bysl Na zwykłym Allegro jest to możliwe: kup przedmiot przez Kup teraz, ale po przekierowaniu do banku NIE PŁAĆ. Potem wejdź w zakładkę Moje zakupy, anuluj rozpoczętą płatność, następnie zaznacz po lewej stronie przedmioty z licytacji i przedmiot z Kup teraz i na samym dole kliknij Zapłać

oznacz moderatorów

bysl
#7 Wielbiciel#

Niestety nie mogłem tak zrobić. Taki był komunikat: "Nie możesz opłacić niektórych z wybranych przez Ciebie zakupów"

oznacz moderatorów