Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wylicytowałem towar za mniej niż próg smarta 45zł i chcę dokupić coś do tej kwoty. Nie wiem jak połączyć zakup z licytacji z "kup" Czy to jest możliwe?
@bysl nigdy nie robiłem takiej akrobacji. Spróbuj coś kupić od tego sprzedawcy ale nie kończy płatności tylko anuluj płatność. W zakupach powinny być dwa nieopłacone zakupy. Spróbuj połączyć i opłacić oba zakupy.
@bysl tak jeśli kupisz coś jeszcze u tego sprzedającego, to nie realizuj płatności, a później w zakładce Moje zakupy zaznacz te zamówienia i opłać je razem.
Dodam na wszelki wypadek, że Smart! zadziała tylko jeśli sprzedający w obu ofertach będzie miał oznaczenie Smart!
To co na KUP TERAZ najprościej kliknij zapłać blik z kodem i podaj błędny kod. Przeskoczy do zakładki nie opłacone, tam też lądują licytacje. Ptaszkujesz i płacisz razem.
@bysl Na zwykłym Allegro jest to możliwe: kup przedmiot przez Kup teraz, ale po przekierowaniu do banku NIE PŁAĆ. Potem wejdź w zakładkę Moje zakupy, anuluj rozpoczętą płatność, następnie zaznacz po lewej stronie przedmioty z licytacji i przedmiot z Kup teraz i na samym dole kliknij Zapłać
Niestety nie mogłem tak zrobić. Taki był komunikat: "Nie możesz opłacić niektórych z wybranych przez Ciebie zakupów"