Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, korzystałam że smart ale skończyła się promocja i siostra chciała.mnie doposac do swojego SMART lecz nie dostałam żadnej informacji na meila. Dlaczego? Co jest powodem?
@bilu801 czy Twoja siostra korzysta z promocji Smart na start lub Smart dla studentów? W takim wypadku nie może udostępnić Ci swojego dostępu. Jeśli posiada standardową subskrypcję, niech przejdzie do edycji rodziny, usunie zaproszenie dla Ciebie i wyśle je ponownie. 🙂
A co to jest smart na start i czym się różni? Co oznacza subskrybcja standardowa? Jeśli chodzi o to czy korzysta z tych 5 darmowych przesyłek, to nie, ma normalny pakiet roczny.
@bilu801 Obecnie jesteś założycielem innej grupy rodzinnej. Nie możesz korzystać z darmowych dostaw w ramach smart, ponieważ korzystałaś z 3-miesięcznego darmowego okresu próbnego Smarta. Okres próbny się zakończył.
Smart na Start to właśnie okres próbny. Subskrypcja standardowa to po prostu płatna wersja Smarta: https://allegro.pl/smart
Z kolei jeśli chodzi o to, że chcesz dołączyć do innej grupy, niż tej, w której obecnie jesteś, to najpierw musisz opuścić obecną grupę Allegro Family (czyli usunąć wszystkich jej członków). Zrobisz to tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/allegro-family
Siostra ma roczny pakiet smart za 49 zł i kończy się w kwietniu. Nie ma 3 miesięcznego.
Głowa rodziny musi mieć Smarta żeby reszta mogla korzystać z niego.
I ma kupiony rok temu za 49 zł i kończy się 23 kwietnia
@bilu801 Wejdź proszę w zakładkę, którą podałam wyżej i sprawdź, w jakiej grupie rodzinnej obecnie jesteś.
Żeby dołączyć do grupy rodzinnej siostry, musisz opuścić tę, w której obecnie jesteś (a jesteś organizatorem jakiejś grupy, czyli musisz usunąć wszystkich członków tej grupy, żeby dołączyć do innej).
Po wpisaniu meila dodają. Członka rodziny do smart wyskakuje dziwny komunikat
Allegro Family jest niedostępne dla użytkowników kont firmowych
Nie mam konta firmowego
@w_kiwi W promocji na Start można skorzystać ze Smarta ale tylko w 5 dostawach.
Wiem.
Możesz być tylko w jednej grupie.