Czy udało się komuś skorzystać z 10% zniżki na ubezpieczenie domu lub mieszkania. Zyskaj 25 Smart! Monet.
Wchodzę na dedykowany link i jest informacja, że w sprawie Twojego ubezpieczenia skontaktuj się z infolinią.
Czyli rozumiem, że nie mogę skorzystać z promocji i otrzymać zniżki. Czyli dla kogo jest ten kod 10% zniżki?
@danielwojto jeśli tutaj nie masz przycisku "odbierz bonus", napisz proszę za pomocą formularza, w zgłoszeniu prześlij zrzut ekranu jak wygląda u Ciebie ta zakładka, Doradca będzie mógł to zweryfikować i Ci pomóc.
@la_nika napisał(a):@danielwojto jeśli tutaj nie masz przycisku "odbierz bonus", napisz proszę za pomocą formularza, w zgłoszeniu prześlij zrzut ekranu jak wygląda u Ciebie ta zakładka, Doradca będzie mógł to zweryfikować i Ci pomóc.
Mam przycisk, ale chodzi o to, źe kiedy mam już wykupione ubezpieczenie i chciałbym przedłużyć to nie mogę skorzystać z tego kodu rabatowego. Dlaczego? Czy ten kod jest tylko dla nowych klientów Link4? Czy są jakieś ograniczenia w ofercie?
@danielwojto kod działa na wybrane polisy, może polisa, którą chcesz przedłużyć nie jest objęta tą promocją. Kod działa też tylko na stronie, na którą przechodzi się z linka w zakładce, więc jeśli przechodzisz do innych zakładek, kod nie zadziała.
Najlepiej będzie podpytać o to Link4 ( tel. 22 444 44 23 lub tutaj).