Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
poczytałem o problemach i nadal nie rozumiem jak jest to rozwiązane, kupuje ze smartem od co najmniej 2 lat i pierwszy raz tak mam że zakupy powyżej 40 zł mimo że to 3 te same sztuki jednego produktu nie dają łącznie darmowej dostawy poza listem ekonomicznym...
Poniżej 3 screeny ilustrujące problem.
aukcja
podsumowanie z opisem DARMOWA DOSTAWA SMART
brak darmowej smart...
Obrazka nie widzimy, możne w ofercie jest coś na temat sztuk.
jakiś link do oferty?
https://allegro.pl/oferta/odstraszacz-kretow-solarny-na-krety-gryzonie-mocny-10967221576
mogę zdjęcia na jakiś portal wrzucić jak tu się nie wyświetlają.
w szczegółach dostawy masz zaznaczone, że smarta sprzedający obsługuje jedynie dla paczki w ruchu i kuriera pocztex
kup sobie np tutaj, będzie inpost i kilka grosików taniej
https://allegro.pl/oferta/ag9c-odstraszacz-solarny-gryzoni-kretow-kun-myszy-10955819515
ale to nie chodzi o tego kretołapa, to tylko przykład, na początku nabrałem trochę drobiazgów ale założyłem że może łącze różne oferty i różne "tabele" dostaw, więc wybrałem coś co pzy 3 sztukach przekroczy magiczne 40zł.. Jak dla mnie taki sprzedawca to zwykły scam.
Jak ty podajesz to jako przykład to my nie możemy się odnieś do problemu, diabeł tkwi w szczegółach. Poczytaj może coś więcej o zakupach Smart.
nie ma tu żadnego oszustwa, sprzedający ustala zasady wg których wysyła przedmioty i tyle. nie chce uczestniczyć w programie smart dla paczkomatów inpost to ma do tego święte prawo - odpadnie mu pewnie sporo kupujących bo większość osób wybiera paczkomat ale to jest jego wybór.
@Mentos_s W tej ofercie przy trzech sztukach powinien być Smart w dostawie RUCH, ale faktycznie to nie działa.
a skąd taka wiedza? pewnie to jest opcja dla mniejszych produktów i sprzedający zaznaczył, że w jednej paczce może być maksymalnie jedna sztuka dlatego nie możesz zamówić 3. Wysłałem Ci tańsza ofertę tego samego produktu gdzie sprzedający ma opcję paczkomaty smart.
@Mentos_s Gdy w tej ofercie klikniesz zakładkę Dostawa, masz tam Smart od 40 zł dla punktu Ruch. Sprzedawca pakuje do 5 sztuk w paczce i nie dolicza nic do kolejnej sztuki, jednak gdy kupisz 3 sztuki i wartość towaru przekracza 40 zł, nie ma już dostawy Smart Ruch w podsumowaniu. To jakiś błąd.
List ekonomiczny darmowy daje sprzedawca, nie jest to zakup Smart.
U mnie jest za darmo-3szt., List ekonomiczny.
i to jest normalne ? pierwszy raz widzę żeby list ekonomiczny był opcją smart.. przecież standardowo paczkomaty są za opłatę smart... tym bardziej że jest napisane że odbiór w punkcie za 0 zł przy zakupie powyżej 40zł
nie raz kupuje bakalie, mąki i makarony od jednego sprzedawcy i zwykle paczka oscyluje koło 50-60zł. czasem są produkty po parę złotych a w życiu nie zdarzyło mi się aby ktoś proponował darmową wysyłkę listem ekonomicznym z racji na smart....
Właśnie tak niedługo będzie, SMART wyłącznie na listy zwykłe ekonomiczne z możliwością odbioru na poczcie w okienku.