Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, skończył mi się Smart 14 lipca 2023. Chcę opłacić Smarta od 17 lipca, a system w trakcie płatności pokazuje mi przedział 14 lipca 2023 - 14 lipca 2024. Przecież teoretycznie nie miałem możliwości korzystania z tej usługi przed 3 ostatnie dni, to dlaczego system chce żebym opłacił coś wstecznie? Dla mnie jest to trochę dziwne.
Dzięki za wszelkie wyjaśnienia, pozdrawiam!
@wojtek_lask miałeś bo działa przez 14 dni, poczekaj 15 dni, w tym czasie możesz kupować i odnów 29 lipca 🙂 bo inaczej wliczy Ci okres wypowiedzenia i będziesz miał od 14 🙂
Genialnie. Dzięki za odpowiedź!
@wojtek_lask Miałeś i masz Smarta 14dni po zakończeniu aktywnego>czas wypowiedzenia, Opłacając w czasie tych 14dni zawsze następny zacznie się z końcem obecnego, chcesz mieć 14dni za darmo>opłać po 15dniach.
Są rozwiązania jeszcze dziwniejsze... 😃 Mi smart kończył się w lutym, odczekałem te terminy wypowiedzeń, ale ponieważ nie planowałem zakupów to postanowiłem na razie nie kupować smarta. Wiec w marcu Allegro zaproponowało mi bezpłatny smart na 3 miesiące w ramach zachęty dla nieposiadającego smarta.
Więc miałem smarta darmowego do czerwca, w czerwcu kupiłem w promocji za 49 zł, mimo że oficjalna cena jest 59.
@wojtek_lask Jeśli nie musisz robić zakupów codziennie to lepiej się nie spiesz, kup smarta kiedy naprawdę potrzebujesz, nie na zapas.
Dzięki Panowie! Super wiedza, pozdrawiam!
Dzięki wielkie za informację, jestem teraz mądrzejszy 🙂