anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

smart za 39,99 na następny rok

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:40779965
#7 Wielbiciel#

czy allegro śledzi status SMART, jeśli zrezygnuję ze SMART to jeśli opłacę czy potraktują mnie jak nowego klienta? Bo trochę przykro, że nowi są lepiej traktowani niż "długoletni stażem"?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Halfrunt
#20 Guru#

Dla niecałych 2 zł. Miesięcznie robić takie cuda. Przecież z tym społeczeństwem jest coraz gorzej. 

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Halfrunt Jak się trafi na dobrą promocję w Biedronie, to można za to puszkę browca kupić 🐭

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Kryzys. Ludzie każdej złotówki pilnują. Raz miałam klientkę, która dzwoniła po to, żeby licytację zamienić jej na kup teraz i to tak, żeby obejmowała to zniżka 2 sztuki 10% taniej, oszczędziła też koło 2 zł. Postów w stylu "nie dostałam 2 monet" też sporo tu było.

Sama robiłam taki myk ze smartem przed świętami. Ale to dlatego, że mam na 2-óch kontach, na jednym trzymam tylko dlatego, że do wysyłek smart na lokalnym potrzeba i wkurza mnie że musze na każdym z osobna płacić... A z zakupowego nie chcę rezygnować, bo tam pay do przymiarek ciuchów córce się przydaje. Chłopak to pół biedy. Ale z  młodą to szału dostaję zanim kupię spodnie dobre w rozmiarze i dość długie... Jakby 172 cm i rozmiar M było jakimś nie standardem...

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

Oczywiście że Allegro śledzi status, nawet informuje,  przypomina ci o tym.

Żeby załapać się na promocję smarta musisz odczekać co najmniej 14 dni po terminie zakończenia smarta, wtedy kończy sie okres wypowiedzenia starej umowy.

Potem możesz liczyć na  nowe promocje, czy się załapiesz nie wiem.

@Halfrunt  Tutaj nie o 2zł biega lecz o jednorazową opłatę 39 lub 59 zł, a są tez opcje darmowe.

Majątek to nie jest ale dlaczego nie korzystać?

oznacz moderatorów