anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

smart za 39,99 na następny rok

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:40779965
#7 Wielbiciel

czy allegro śledzi status SMART, jeśli zrezygnuję ze SMART to jeśli opłacę czy potraktują mnie jak nowego klienta? Bo trochę przykro, że nowi są lepiej traktowani niż "długoletni stażem"?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

Dla niecałych 2 zł. Miesięcznie robić takie cuda. Przecież z tym społeczeństwem jest coraz gorzej. 

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator

@Halfrunt Jak się trafi na dobrą promocję w Biedronie, to można za to puszkę browca kupić 🐭

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kryzys. Ludzie każdej złotówki pilnują. Raz miałam klientkę, która dzwoniła po to, żeby licytację zamienić jej na kup teraz i to tak, żeby obejmowała to zniżka 2 sztuki 10% taniej, oszczędziła też koło 2 zł. Postów w stylu "nie dostałam 2 monet" też sporo tu było.

Sama robiłam taki myk ze smartem przed świętami. Ale to dlatego, że mam na 2-óch kontach, na jednym trzymam tylko dlatego, że do wysyłek smart na lokalnym potrzeba i wkurza mnie że musze na każdym z osobna płacić... A z zakupowego nie chcę rezygnować, bo tam pay do przymiarek ciuchów córce się przydaje. Chłopak to pół biedy. Ale z  młodą to szału dostaję zanim kupię spodnie dobre w rozmiarze i dość długie... Jakby 172 cm i rozmiar M było jakimś nie standardem...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oczywiście że Allegro śledzi status, nawet informuje,  przypomina ci o tym.

Żeby załapać się na promocję smarta musisz odczekać co najmniej 14 dni po terminie zakończenia smarta, wtedy kończy sie okres wypowiedzenia starej umowy.

Potem możesz liczyć na  nowe promocje, czy się załapiesz nie wiem.

@Halfrunt  Tutaj nie o 2zł biega lecz o jednorazową opłatę 39 lub 59 zł, a są tez opcje darmowe.

Majątek to nie jest ale dlaczego nie korzystać?

oznacz moderatorów
melisa78
#7 Wielbiciel

To jest wątek z lutego, ale zaintrygowała mnie kwota "normalnej" ceny Smarta za 39,99, zamiast 59,99. Nadal dla nowych kupujących obowiązuje cena 39,99? Bo jednak 20 zł na Smarcie to jest jakaś oszczędność 😉

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@melisa78 nie przesadzasz z deka ?... paczka lichych szlug.😕

oznacz moderatorów
melisa78
#7 Wielbiciel

Nie, nie przesadzam. Jak chcesz możesz płacić nawet 500 zł, ale ja wolę zapłacić za Smarta mniej niż więcej. 🙂

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@melisa78 musisz mieć nowe konto , w żaden sposób nie powiązane ze starym to może Ci promka wskoczy , a może i nie , algorytm zdecyduje ,

oznacz moderatorów
melisa78
#7 Wielbiciel

Konto założy członek rodziny, który jeszcze nie ma konta i będzie kupował dla wszystkich. Teraz ja kupuję wszystko ze swojego konta dla całej rodziny, to niech się w końcu odwdzięczą. 🙂 Również nie mam sentymentów. Jeśli allegro nie zależy na użytkownikach od 20 lat to mnie tym bardziej nie zależy.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@melisa78 nie zawsze to wystarczy , czasem wyłapią wspólne logowanie na jednym WI-FI .ale jak widzę wprowadzili jakieś kryteria , starzy użytkownicy też dostają promki , okaże się w październiku .

Na firmowym wskoczyła mi promka za 3 dychy , ale tu nie potrzebuję 

oznacz moderatorów
MOJEGRATY5
#12 Orędownik

Witam.

@mdrogeria @melisa78 

Powiązane konta mają znaczenie przy "pakiecie powitalnym". Nie spotkałem się z takim ograniczeniem przy promocji smarta. Mam kilkanaście kont. Wszystkie zarejestrowane na siebie, w większości na identyczne dane (różne maile co oczywiste i kombinacje 2 numerów telefonów). Ze smarta korzystam zwykle na 4 kontach. Jak nie przedłużę, to po okresie wypowiedzenia łapię się zaraz na najbliższą standardową promocję za 39,90, a gdy dłużej się opieram to nawet taniej. Na koncie na którym nigdy jeszcze nie miałem aktywnej usługi w tym momencie mam dostępne opcje smart jak na zrzucie ekranu. Promocja ważna jeszcze dwa dni.

Screenshot 2025-09-12 at 15-57-08 Allegro Smart! - Darmowa dostawa do Paczkomatów Punktów odbioru oraz kurierem przez cały rok za jednorazową opłatą.png

pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@melisa78   Jeśli na kogoś liczysz to licz na siebie. Z rodziną  najlepiej wychodzi się na zdjęciach, ale życzę ci jak najlepiej...

Jeżeli nowy  smart będzie z tego samego internetu i routera co twój to nie licz na zniżki na Allegro.  Prędzej blokadę jakąś zaliczysz jeśli rodzina zapomni zapłacić prowizję...

oznacz moderatorów