anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana dostawy zwrotu allegro smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
jacekzzielak
#7 Wielbiciel

Chciałbym zmienić dostawę zwrotu na bezpłatny w ramach allegro smart. Zakupiłem kurtkę, która jest za mała, metodą przez allegro paczkomat inpost. Dziwnym trafem okazuje się, że metoda zwrotu przez tą opcję jest płatna. Czy moderator może to zmienić i od nowa udostępnić nową bezpłatna metodę? Dziekuje

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jacekzzielak  akurat zwrot inpostem jest darmowy, ale najwyraźniej zakup nie był Smart

oznacz moderatorów
jacekzzielak
#7 Wielbiciel

Zakup też był smart paczkomat 0zl

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jacekzzielak  to, że wysyłka była darmowa, to nie oznacza, że była Smart, daj linka do oferty

oznacz moderatorów
jacekzzielak
#7 Wielbiciel

Jesteś jakiś odklejony od rzeczywistości. Wolę kontakt z rzetelnym moderatorem pracownikiem allegro

16925329864

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jacekzzielak @Jak dokładnie nazywa się metoda dostawy którą wybrałeś? 

W szczegółach zakupu przy metodzie dostawy widzisz logo SMART? 
Tak jak widać na przykładzie poniżej

IMG_0921.jpeg

W tej ofercie paczkomat InPost nie jest w SMART - zwrot w tej metodzie dostawy jest na Twój koszt. 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jacekzzielak  nie wiem kto tu jest bardziej odklejony😁, ale w tej ofercie jest

KOGIEL_T_0-1764195445674.png

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@jacekzzielak sprawdziłam zakup i tak jak napisali @KOGIEL_T oraz @komis-bell, dostawa dla tego zamówienia nie była realizowana w ramach usługi Smart!. Informacje o tym, które dostawy zaliczają się do Smart! znajdziesz na stronie oferty, w zakładce dostawa oraz podczas składania zamówienia, będą one oznaczone ikoną Smart!. 

W przypadku tego zamówienia, darmowa dostawa była oferowana przez sprzedającego i nie będzie możliwości zwrotu zamówienia w ramach usługi Smart!.  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ha ha, to świetne 🙂

oznacz moderatorów