Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Mam taki problem. Jestem zalogowany na allegro i w każdym miejscu podany mam numer telefonu ***701. Niedawno żona robiła zakupy z mojego konta i płaciła blikiem podając do potwierdzenia jej numer telefonu***290. Teraz nie umiem znaleźć w którym miejscu zmienić ten numer bo każdorazowo przy zakupach wyskakuje jej numer telefonu i potwierdzenie na jej aplikację bankową.. i teraz kupując cokolwiek musi być praktycznie w mojej obecności i klikać te potwierdzenia w jej telefonie... doprowadza to do lekko szewskiej pasji... ( i sama nie wie gdzie to odklikać....) Pozdrowionka
A co ma kod BLIK i nr telefonu, Podczas płatności musisz wygenerować kod i wpisać go podczas płatności.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/blik/jak-zaplacic-za-przedmioty-blikiem-1Mk5XgWKMu3
nie mam pojęcia... chodzi o to że kupując cokolwiek poprzez blik często jest potrzebne potwierdzenie zakupu w aplikacji bankowej i przypisuje aplikację bankową podpiętą pod inny numer niż podany w systemie przeze mnie i potwierdzenie zakupu musi wykonać ta osoba..