Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem informacje o zmianie regulaminy dotycznej Allegro Family. Wg obecnie obowiązującego powinienem mieć możliwość dodania. Jednak jest to niemożliwe. Po wpisaniu adresu email pojawia się komunikat:"Allegro Family jest niedostępne dla użytkowników kont firmowych" Konto jest prywatnym.
Cześć, @miziap. Konto, z którego piszesz jest zarejestrowane jako konto firmowe, dlatego nie ma możliwości dodania bliskich do Allegro Family.
Jeśli chcesz zaprosić bliskich do Allegro Family, należy założyć nowe konto zwykłe.
Cześć, czasami biorę f-re lecz to prywatne konto. Mam je od x lat. Z jakiegoś powodu zostało uznane jako firmowe. Nie chcę zakładać nowego konta. Jak możemy załatwić sprawę?
@miziap widzę, że przekształciłeś konto ze zwykłego na firmowe w 2024 roku - jest dodany na nim numer NIP. Przykro mi, ale nie będzie możliwości przekształcenia konta firmowego na zwykłe i w takim przypadku mogę jedynie zaproponować założenie nowego konta zwykłego. 😔
Temat zamknięty.
Szkoda tylko, że przy pierwszym zakupie z podaniem/ dodaniem numeru NIP brakuje informacji o zmianie statusie konta na firmowe.
Pozdrwaiam