Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Wygenerowany został kod zwrotu mojego zakupu. Wyslalam go przez InPost. Dotąd nie dotarł do odbiorcy. Kontaktowałam się ze sklepem i również widzi, tak jak i ja, że paczka czeka na nadanie. Gdzie mogę znaleźć pomoc
Często w systemie jest ze czeka ale zmieni się po odbiorze dopiero ale informacje musisz uzyskać u przewoźnika albo Allegro bo przy zwrocie ze Smartem to Allegro jest stroną dla przewoźnika a nie Ty.
Kurcze, tylko to już prawie tydzień, dlatego mnie to zaniepokoiło. Drugi zwrot wysłany dzień później też paczkomatem InPost już dotarł .
Gdzie mogę zgłosić w Allegro taką sytuację. Zwrot został zlokalizowany, teraz trwa weryfikacja, termin zwrotu minął w sklepie. Paczki nadal nie ma ani u mnie ani u odbiorcy
@Kruczka_2007 No dobrze a czy pytałaś się na infolinii InPost? Na stronie śledzenia paczki masz numery telefonów.
Bo może sprawa błaha, może skrytka nie domknięta, może kurier nie przyjechał..???
Paczka została zlokalizowana, po kolejnej mojej interwencji trwa weryfikacja, a termin zwrotu w sklepie minął 27.
@Kruczka_2007 o termin się nie martw 🙂 paczka została nadana w terminie !
Jak sprzedawca otrzyma paczkę to dostaniesz zwrot kasy 🙂
Dziękuję za tą odpowiedź. Paczka ma dość kosztowną zawartość
@Kruczka_2007 do zachowania terminu wystarczy nadać przed upływem 14 dni od odstąpienia, a sprzedawca może się wstrzymać ze zwrotem kasy do otrzymania paczki.
Jest też zapis że wystarczy dostarczyć potwierdzenie nadania ale Ty takim nie dysponujesz a paczka w systemie jest że czeka na nadanie 😞
A jak potwierdzą zaginięcie jest szansa na odszkodowanie, chodź mogą się wykręcić że nie została nadana 😞
Tak. Została zlokalizowana, teraz trwa weryfikacja. Już dwa tygodnie temu nadałam przesyłkę. Dziękuję za odpowiedź
Miałam w życiu 2 paczki z takim komunikatem. Pierwsza dotarła normalnie (komunikat nigdy się nie zmienił), drugiej od 2 tygodni szukają. Zgłoś reklamację, poszukają, na cuda nie licz... Inpost ogólnie rzadko wpadki miewa ale jednak jak każdemu zdarza się...