Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już drugi raz z tam tym samym zamówieniem.
Wczoraj wygenerował etykietę na paczkę przez Allegro poszedł sobie do żabki tam sa napisane ze paczka nie może być nadana przez sklep. Dobra poszedł do paczkomata a tam napisane ze kod nieprawidłowy.
dzisiaj pisał w pomoc Allegro, pomogli mnie zrobić nowy etykiet. I znów ! W żabce - nie może być przyjęta, paczkomat - nie poprawny kod. Znów anulował etykiet. I w końcu jakiś błąd API jak spróbuje zrobić nowy etykiet
@TRU-SHOP Cześć. 🙂 Poproszę o numer tego zamówienia.
c2630b30-1347-11ed-aad9-fff1c8a115af
@ko_alka napisał(a):i co teraz robić ?
@TRU-SHOP, taki komunikat związany jest z problemem w umowie z przewoźnikiem. Może być to związane z nieopłaconymi należnościami u InPost. Natomiast wszystkie informacje powinien przekazać Ci przewoźnik.
i wczoraj i dzisiaj dzwoniłem do Inpostu. Powiedzieli i wczoraj i dzisiaj że to jest problem Allegro. Bo przez Allegro byly zrobione etykiety.
Kupjący już otworzył dyskusję w sprawie tego że nie dostał paczka w wyznaczony okres. Ja nie mogą nadać paczkę, nikt nie reaguje na problemy z nadaniem tam tej paczki. Pani z Allegro ktora dzwoniła dzisiaj powiedziała że będę kontaktować się z inpostem w tej sprawie. No i koniec. Nikt mnie nie odpowiada co mam dalej robić.
Ciekawe czy będzie mnie zaliczana że miał dyskusję z powodu błędu Allegro?
@TRU-SHOP Sprawdziliśmy tę sytuację ponownie. Paczki nadajesz przy użyciu umowy własnej z InPost. W logach pojawia się błąd, który świadczy o tym, że albo nie masz środków na saldzie InPost, albo masz jakieś zadłużenie i tę sprawę musisz wyjaśnić z InPost.
Mam tak samą sytuację. Nie mogę wysłać paczki w paczkomacie wyskakuje informacja błny kod nadania.
Czy mogę edytować wydrukowaną etykietę?