anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Lokalnie kilka przesyłek dla kilku przedmiotów

MAMY ROZWIĄZANIE!
xander2010
#8 Zapaleniec#

Wystawiłem kilka sztuk worków z ziemią, zaznaczając w wysyłce że koszt przesyłki dotyczy jednej sztuki-maksymalnie w paczce jedna sztuka przedmiotu. Ktoś kupił 5 sztuk a mogę wydrukować tylko jedną etykietę dla wszystkich przedmiotów. Jak to teraz odkręcić albo dostać 5 osobnych etykiet po jednej dla każdego przedmiotu?

https://allegrolokalnie.pl/oferta/kompost-eko-do-warzyw-worek-25kg50-litrow

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Coś kręcisz. Nie mogłeś dać maksymalnie w paczce jedna sztuka, bo lokalne w ogóle nie ma takiej opcji. Tak jest od początku. Możesz poprosisz kupującego dopłatę, pewnie mało opłacalne albo zwrócić kasę. 

Powiedziałabym żebyś wystawił je pojedynczo. Ale jak dasz w każdej ofercie identyczne metody wysyłki to i tak system może je połączyć w jedną paczkę jak ktoś razem kupi. Jak będą inne to wtedy zawoła na Ciebie o wybór metody i koszty dostawy.

oznacz moderatorów
xander2010
#8 Zapaleniec#

No na allegro wystawiłem a na lokalnie samo jakby pobrało cennik wysyłki? Myślałem że z automatu będzie tak jak na allegro że jeden przedmiot w paczce.. Czyli co-zwracam kasę bo worek 20pln a wysyłka inpostem 22,50..

oznacz moderatorów
xander2010
#8 Zapaleniec#

Jak zrobiłem wpłaty a wypłaciłem już pieniądze z payu i są u mnie na koncie to jak allegro je zdejmie z mojego konta-nic nie pytało o logowanie do banku ani z jakiego konta ma być zwrot..

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Jak wypłaciłeś to pozostaje tylko prosić klienta o numer konta i odesłać na konto. I z potwierdzeniem zwrotu pisać o zwrot prowizji. Tu się nie da wpłacić kasy na zwrot.

oznacz moderatorów
xander2010
#8 Zapaleniec#

A ok, dzięki

oznacz moderatorów
xander2010
#8 Zapaleniec#

A ten tego-gdzie się występuje o zwrot prowizji? 🙂

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@xander2010 Aby otrzymać zwrot prowizji, napisz do nas za pomocą tego formularza i załącz potwierdzenie wykonania zwrotu oraz zrzut ekranu z wiadomością o rezygnacji kupującego.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów