Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można nadać paczki. Jak sama nazwa mówi pośrednikiem powinien być Allegro, NIE jest to "pocztex kurier 48 pobranie" tylko "allegro pocztex kurier 48 pobranie....". Oczywiście pobrali 3,99 zł a nie można nadać wysyłki!!
Dodam że z innym przewoźnikiem DPD "Allegro DPD pobranie" nie ma problemu przy wysyłce! Czemu z pocztex jest?
@Marekgs83 Opisz dokładnie, w którym momencie pojawia się problem. Podaj też numer zamówienia, którego dotyczy.
Zamówienie b2fc84a1-d1fc-11ec-9e28-d7af15ed90aa , nie mogę nadać przez allegro tylko mam stworzyć własną umowę.
@Marekgs83 Nie udostępniamy w naszym systemie możliwości wysyłania przesyłek za pobraniem przez Pocztę Polską bez umowy. Jeśli chcesz nadać taką przesyłkę musisz posiadać umowę własną z Pocztą.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie udostępniamy w naszym systemie możliwości wysyłania przesyłek za pobraniem przez Pocztę Polską. - serio? - To chyba jakieś "przejęzyczenie".
Sprzedaję na Allegro prawie 20 lat. Zawsze była dostępna opcja przesyłki za pobraniem przez Pocztę Polską.
Nie chce mi się sprawdzać (bo nie oferuję takich przesyłek pobraniowych) - lecz założę się o 1000 darmowych wyróżnień, że opcja wysyłki Pocztą Polską za pobraniem jest nadal dostępna w serwisie Allegro.
@ELMIXAGD_pl Doprecyzowałam już w mojej poprzedniej wiadomości, że chodzi o przesyłki za pobraniem, bez umowy własnej z Pocztą Polską. Na tej stronie znajdziesz spis wszystkich metod dostawy, które można nadawać przez Wysyłam z Allegro bez podpisywania umowy z przewoźnikiem.
Ha ha ha ha