Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
mam pytanie: co zrobić w sytuacji, gdy sprzedaję towar, który musi zostać wysłany w dwóch paczkach?
Chcę sprzedawać "zestaw 100 zacisków szalunkowych" (wysyłam je w dwóch paczkach po 50szt). Jak w takiej sytuacji ustawić smarta? Jak ustawię wysyłkę za 8.99, a muszę wysłać towar w 2 paczkach, to dostanę etykietę tylko na 1 paczkę?
I pytanie drugie:
Do obsługi smarta koniecznie potrzebuję managera paczkomatów? Co w przypadku, gdy chcę korzystać ze smarta przy wysyłce kurierskiej DPD? Muszę ściągać jeszcze jakąś aplikację?
Czy to wszystko mogę załatwić dzięki wysylam.allegro.pl ?
Sprawdź to;
Należy zrobić tak:
Ok, rozumiem.
Do czego w takim razie służy wysylam.allegro.pl ? 🙂
@abc-szalunki powyżej wprowadzają cię w błąd bo za drugą zapłacisz nie będzie w smarcie 😞
Nie da się do jednego zamówienia 100 szt wygenerować 2 darmowych etykiet smart 😞 rozbij to na dwie aukcje po 50 lub wkalkuluj w towar 🙂 jedno zamówienie aukcja - jedna etykieta smart.
Jak by klient kupił na 2 aukcjach po 50 szt i ustawił być cennik że jedna sztuka w paczce to wtedy masz dwie etykiety darmowe smart 🙂
Drugie
Paczkomaty - menadżer lub umowa podpięta i wysyłam z allegro.
DPD smart możesz nadawać z wysyłam z allegro ale prócz pobraniówek ( z czasem mają dodać na razie na pobraniówki musisz mieć umowę )
Tak żem właśnie czuł panie kostas 🙂