Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam allegro smart i niektóre oferty są w smarcie a nie które nie pomimo tego że są w cenach powyżej 45zł i cennik jest wybrany taki sam . W czym jest problem?
Z pewnością w metodach dostawy.
no ale jak?
jak niektóe oferty mam wystawione gdzie są 3 opcje zakupu czyli dpd sprzężone z allegro, paczkomat, i ewentualnie inpost i klient nie widzi smarta, a inne z tymi samymi dostawami mają smarta?
Przecież masz różne!
ok, racja w ofertach gdzie mam mozliwość dostawy za pośrednictwem dpd i inpost lub samo dpd jest smart, a w ogłoszeniach gdzie są 3 możliwości czyli dpd, inpost i paczkomat już smarta nie ma :|?
@marekklima masz różne cenniki !!!!
Raz masz samego kuriera i masz smart bo gabaryt i tak zostaw !!! skoro nie wejdzie do automatów jak felgi czy drzwi 🙂
a w innych masz kuriera i paczkomat a brakuje Ci dodatkowego punktu bo 25 kwietnia była zmiana i wymagają 1 x kurier i 2 x punkt do smarta 🙂
no czyli jak dobrze rozumiem jak mam paczkomat i dpd (czyli dwie możliwości przez smarta) i inpost. To smart powinien być jak np. tu https://allegro.pl/oferta/oslona-kolumny-kierownicy-hyundai-i30-ii-13689948174
@marekklima nie musisz dodać 2 punkty odbioru !!!
Paczkomat + któreś z listy skoro masz DPD dodaj Pickup 🙂
ok chyba rozumiem, Dziękuję bardzo serdecznie za Pomoc...