Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy jest jakaś awaria? Nie mogę zamówić paczki ani z podjazdem kuriera ani bez. Wczoraj klientka pisała że ma status paczka odebrana a ona jeszcze nie jest nadana.
@sklep_mikaj Możesz pokazać mi na zdjęciach lub zrzucie na czym dokładnie polega problem? Jeśli chodzi o paczkę klientki to tutaj podaj mi proszę dokładny numer tego zamówienia.
Zamówienie 0030f941-efa3-11ec-ad0f-ebaad097b39c
@sklep_mikaj To problem po stronie naszego narzędzia do nadawania, ale nasz zespół pracuje już nad jego naprawą. Przepraszam Cię za niedogodności.
Czy wiadomo jak długo może to potrwać? Do której godziny można zlecić podjazd albo nadac w punkcie? Zależy mi żeby ta paczka dziś wyszła.
@sklep_mikaj Poprosiłam o dokładnie zbadanie sytuacji z tą przesyłką i tutaj problem jednak nie polega na błędzie, który miałam na myśli, choć komunikat, który widzisz, jest dokładnie ten sam. W Twoim przypadku nie możesz nadać tej przesyłki przez Wysyłam z Allegro, ponieważ Twój rejon (kod pocztowy) nie jest w ogóle obsługiwany przez One Kuriera. W tej sytuacji jednym rozwiązaniem jest dla Ciebie nadanie tej przesyłki jakąkolwiek inną metodą, a na przyszłość nie powinieneś udostępniać tej metody w swoich ofertach, bo na tę chwilę nie ma opcji, abyś mógł zlecić podjazd.
Ale już były nadawane paczki i UPS przyjedzal po odbiór.
@sklep_mikaj Nadawałeś je z tego samego miejsca i kodu pocztowego?
Tak. Np wczoraj
@sklep_mikaj Allegro One i One Kurier są obsługiwane przez dwie, różne firmy. Dostawy Allegro One realizuje UPS, natomiast One Kurier to dawne Xpress. Jeśli tak jak w przypadku tego zamówienia, przesyłka realizowana jest przez One Kurier, to nie ma możliwości, aby przez Wysyłam z Allegro zamówić podjazd kuriera UPS.
To nie jest tak że powinno przejść bez podjazdu? Przecież zawsze moge zawieźć paczki gdzie chcę.