Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nagle zniknął Smart z mojej oferty, jeszcze kilka dni temu był, nie wprowadzałem żadnych zmian, co mogło się stać? Proszę o pomoc.
Dziękuję za pomoc. Możliwe że tak się stało, niestety produkt mojej kategorii nieczęsto spotyka się z opiniami, kupujący to raczej taka grupa osób, które nie wystawiają opinii...czy mogę jakoś jeszcze podnieść jakość sprzedaży?
Monika miała na myśli to
https://salescenter.allegro.com/sales-quality
sprawdź co tam się wydarzyło i co należy poprawić. Nie chodzi o wystawianie opinii.
Wiem, ale nie końca rozumiem o co chodzi, wysyłki w terminie, żadnych problemów, fv załączam przez allegro, w sumie to wydarzyło się nic co by mogło obniżyć jakość sprzedaży, postępuje tak przez rok i nigdy nie było problemu 😞
To co, wklejasz screena, albo może lepiej skopiuj dane, coś popatrzymy?
W opisie jest wysyłka zaznaczona na czerwono, wszystkie moje wysyłki są albo w dzień zakupu albo na następny dzień, chyba, że zamówienie jest w sobotę to wysyłka jest w poniedziałek, ale to się zdarza rzadko, ostatnie zamówienie też było wysłane w takim właśnie terminie więc już w ogóle nie rozumiem dlaczego punkty zostały odjęte...
Dla jasności, ja screenów nie widzę, masz za niską rangę. To teraz strzelam, czy nadajesz to jakimś brokerem czy przez Allegro, inaczej, czy w Twoich zamówieniach działa tracking nadania?
Sprawdź szczegóły zamówień.
@Alltermo mogło być tak, że nadałeś przesyłkę w automacie paczkowym, a kurier jej nie wyjął, w tym przypadku Allegro uważa, że przesyłka nie została nadana w terminie
Moderacja zatwierdziła screeny, no ewidentnie coś się odwaliło przy 28.10. Sprawdź dokładnie co, może to się uda jakoś odkręcić.
Zakup był 27.10. wysyłka 28.10. klient odebrał paczkę 29.10. wysyłka przez paczkomat jak większość moich wysyłek, co tu mogło źle pójść? Ja nic nie widze 😞
Jeszcze raz, czy tracking zadziałał? Czy Allegro widzi odebraną paczkę? Pobierz ten raport i obejrzyj za co ucięli te punkty. A jak będzie ok to pisz ticket, niech to wyjaśniają
Nie mogę załączyć raportu, wywala go. Czy może być to, że nie zaczytało mi numeru przesyłki? Teraz widzę, że w raporcie nie widnieje nr. przesyłki. Czy jak dołącze to to coś zmieni?
@Alltermo napisz proszę, w jaki sposób nadawałeś te przesyłki? Z naszej perspektywy wygląda to tak, jakby te przesyłki w ogóle nie zostały nadane. Samo dodanie numeru przesyłek jeszcze nie uratuje tej sytuacji, ale dodaj je proszę i daj znać, jak nadajesz te przesyłki, postaram się pomóc.