anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak smarta przy koncie firmowym

MAMY ROZWIĄZANIE!
kkk-ati
#7 Wielbiciel

Założyłem konto firmowe i wystawiłem parę ofert , dlaczego nie mam smarta.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@kkk-ati Wysyłam Ci artykuł z informacjami na ten temat. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28  ja wiem, że wam się nie chce 😔jak by to była moja praca, to pewnie tez bym tak odpowiadał😉, ale przecież podpowiedz jest prosta

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@KOGIEL_T To nie ma nic wspólnego czy mi się chce, czy nie. 😉

Ten temat akurat jest dość obszerny, więc wybrałam opcję podesłania artykułu, gdzie sprzedawca może wyszukać informacje, które go konkretnie interesują. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28  mam tylko cichą nadzieje, że @kkk-ati  znajdzie informacje które go interesują🤔

oznacz moderatorów
Client:139349673
#7 Wielbiciel

Sprawdź 3 warunki, jakie musisz spełnić, aby Twoje oferty były oznaczone SMART

Poziom jakości sprzedaży na Twoim koncie jest wyższy niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach.

Aby uzyskać oznaczenie Smart! - udostępnij w swoich ofertach co najmniej:

2 metody dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących oraz
3 metody dostawy do punktów odbioru lub automatów paczkowych z listy metod kwalifikujących

Utwórz warunki zwrotu i dodaj je w ofertach. Podaj w tych warunkach adres zwrotu na terenie Polski

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bo nie wystarczy sam paczkomat jak na prywatnym 🙂 Smarta na firmowym masz tylko z całym "dobrodziejstwem" delivery. Przejrzyj posty i zastanów się czy Ci się to opłaca. Jak masz dobry rejon to jeszcze ujdzie. Jak nie to masz: reklamacje, negatywy, wkurzonych klientów, opóźnienia odbiorów/ dostaw, zaginięcia, uszkodzenia bla bla bla. A na końcu zawsze winny będziesz Ty.