Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto firmowe i wystawiłem parę ofert , dlaczego nie mam smarta.
@N_Nitka28 ja wiem, że wam się nie chce 😔jak by to była moja praca, to pewnie tez bym tak odpowiadał😉, ale przecież podpowiedz jest prosta
@KOGIEL_T To nie ma nic wspólnego czy mi się chce, czy nie. 😉
Ten temat akurat jest dość obszerny, więc wybrałam opcję podesłania artykułu, gdzie sprzedawca może wyszukać informacje, które go konkretnie interesują.
@N_Nitka28 mam tylko cichą nadzieje, że @kkk-ati znajdzie informacje które go interesują🤔
Sprawdź 3 warunki, jakie musisz spełnić, aby Twoje oferty były oznaczone SMART
Poziom jakości sprzedaży na Twoim koncie jest wyższy niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach.
Aby uzyskać oznaczenie Smart! - udostępnij w swoich ofertach co najmniej:
2 metody dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących oraz
3 metody dostawy do punktów odbioru lub automatów paczkowych z listy metod kwalifikujących
Utwórz warunki zwrotu i dodaj je w ofertach. Podaj w tych warunkach adres zwrotu na terenie Polski
Bo nie wystarczy sam paczkomat jak na prywatnym 🙂 Smarta na firmowym masz tylko z całym "dobrodziejstwem" delivery. Przejrzyj posty i zastanów się czy Ci się to opłaca. Jak masz dobry rejon to jeszcze ujdzie. Jak nie to masz: reklamacje, negatywy, wkurzonych klientów, opóźnienia odbiorów/ dostaw, zaginięcia, uszkodzenia bla bla bla. A na końcu zawsze winny będziesz Ty.