Zaczynam dopiero wystawiać oferty charytatywne. Do tej pory prowadziłem okazjonalną sprzedaż na allegrolokalnie i korzystałem z przesyłek smart.
Teraz wystawiłem trochę charytatywnych ofert na allegro i nie ma oznaczenia smart. Dodam, że nigdy nie sprzedawałem na allegro.
Czytałem gdzieś, że trzeba włączyć zwroty, ale przecież nie jestem przedsiębiorcą i nie muszę przyjmować zwrotów. W innej dyskusji czytałem, że trzeba mieć co najmniej 5 ocen z ostatniego roku.
Jeszcze jakieś sugestie?
@Tanie_Ksiazki_FB jednym z warunków oferowania dostawy Smart! jest udostępnienie warunków zwrotu, nawet na koncie zwykłym. W tym artykule znajdziesz wszystkie informacje na temat Smart! na koncie zwykłym.
Jeśli będziesz mieć dodatkowe pytania, oczywiście daj znać 🙂
Mam już ustawione warunki zwrotu. Z artykułu dowiedziałem się jeszcze o odpowiedniej jakości sprzedaży. Rozumiem, że obecnie nie mam odpowiedniej jakości, ponieważ jestem na allegro nowym sprzedawcą?
@Tanie_Ksiazki_FB tak, jakość sprzedaży na poziomie neutralnym jest jednym z warunków, a oceniamy ostatnie 30 dni, więc ponieważ nie masz jeszcze żadnej sprzedaży nie mogliśmy jej określić.