anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak smarta w sprzedaży charytatywnej

Tanie_Ksiazki_FB
#2 Obserwator

Zaczynam dopiero wystawiać oferty charytatywne. Do tej pory prowadziłem okazjonalną sprzedaż na allegrolokalnie i korzystałem z przesyłek smart.

Teraz wystawiłem trochę charytatywnych ofert na allegro i nie ma oznaczenia smart. Dodam, że nigdy nie sprzedawałem na allegro.

Czytałem gdzieś, że trzeba włączyć zwroty, ale przecież nie jestem przedsiębiorcą i nie muszę przyjmować zwrotów. W innej dyskusji czytałem, że trzeba mieć co najmniej 5 ocen z ostatniego roku. 

Jeszcze jakieś sugestie?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Tanie_Ksiazki_FB jednym z warunków oferowania dostawy Smart! jest udostępnienie warunków zwrotu, nawet na koncie zwykłym. W tym artykule znajdziesz wszystkie informacje na temat Smart! na koncie zwykłym. 
Jeśli będziesz mieć dodatkowe pytania, oczywiście daj znać 🙂 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Tanie_Ksiazki_FB
#2 Obserwator

Mam już ustawione warunki zwrotu. Z artykułu dowiedziałem się jeszcze o odpowiedniej jakości sprzedaży. Rozumiem, że obecnie nie mam odpowiedniej jakości, ponieważ jestem na allegro nowym sprzedawcą?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Tanie_Ksiazki_FB tak, jakość sprzedaży na poziomie neutralnym jest jednym z warunków, a oceniamy ostatnie 30 dni, więc ponieważ nie masz jeszcze żadnej sprzedaży nie mogliśmy jej określić. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów