anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się stało z moim Smart ? Brak

MAMY ROZWIĄZANIE!
basat1
#9 Pomysłodawca

Czy ktoś może mi powiedzieć co się stało z moim smart ? jeszcze 4 dni temu wszystko było ok ze smartem a dzisiaj dostałem wiadomość od kupującego że nie ma możliwości zakupu ze smartem. Mój smart jest aktywny do czerwca. proszę o pilną odpowiedz. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sprawdź czy nie spadła Ci jakość sprzedaży która daje możliwość korzystania z niego.

oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

miałem zawieszoną działalność w styczeń i luty. Ale czy to tylko ten element świadczy o tym ? Przecież to jakiś absurd. 

oznacz moderatorów
Client:74250890
#12 Orędownik

Masz jedno konto, czy dwa? Jak jedno, to jakość powyżej neutralnego musi być i tak, to przez zawieszenie, bo się co miesiąc wszystko kasuje. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@basat1 jednym z warunków posiadania oznaczenia Smart! jest jakość sprzedaży na wyższym poziomie niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach.

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

dzięki jak zwykle można na ciebie liczyć. proszę powiedz mi jeszcze jak to najszybciej osiągnąć ? ile muszę sprzedać przedmiotów by powrócić do poprzedniego smart ? Rozumiem również że musi to być potwierdzone opiniami ? 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@basat1 Twoja jakość sprzedaży się obniżyła, ponieważ masz spore opóźnienia w nadawaniu przesyłek, w pierwszej kolejności zweryfikuj z czego wynikają, może powinieneś wydłużyć czas wysyłki? Powinieneś otrzymać 360 punktów, żeby Twoja jakość wskoczyła na poziom dobry.
Nie ma niestety szybkiego sposobu,za każdy 1% powyżej 90% zamówień nadanych zgodnie z deklracją otrzymasz 4 punkty, obecnie nie nadałeś żadnej paczki zgodnie z deklaracją i to wpłynęło tak negatywnie na Twoją jakość.
Punkty możesz też zdobyć w inny sposób (szybko odpowiadając na pytania kupujących albo gdy otrzymasz pozytywne oceny) ale samodzielnie tego nie zmienisz, ponieważ kupujący musieliby wystawić Ci pozytywne oceny lub osoby zainteresowane Twoimi ofertami musiałyby do Ciebie pisać z poziomu oferty. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

No ok ale opóźnienie wynikało z choroby. Zresztą o tym informowałem kupujących że wysyłka się wydłuży. Uważam że to powinno wystarczyć. Ale masz racje zaraz wydłużę czas wysyłki 

oznacz moderatorów
#12 Orędownik

Masz to jakoś udokumentowane? Jakiś wypis ze szpitala, paragon na leki. Cokolwiek? 

oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

No  raczej nie Jakiś rachunek z apteki. To było przeziębienie ja raczej leczę się naturalnymi raczej sok z czarnego bzu na poty i za dwa dni mam już przeziębienie z głowy. A czy to coś daje gdybym miał jakieś recepty, paragony ?

oznacz moderatorów
#12 Orędownik

Na pewno nie zaszkodzi. Wszystko, co możesz udowodnić jest na Twój plus.

No bo jednak każdy może napisać, że był chory i chcieć jakiegoś wykluczenia etc. 

oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

No to by mi nawet do głowy nie przyszło ;-)))) A powiedz mi jeszcze czy mogę na istniejacej aukcji  zmienić zdjęcie ? Aukcja to praktycznie to  samo prócz zdjęcia by zmienić sprzedawaną figurkę 

oznacz moderatorów
#12 Orędownik

Praktycznie to samo, to nie to samo, co to samo. Tak to ujmę 😛

Jeśli figurka nie jest taka sama, to znaczy, że już jest inna. Czyli to inny produkt, a nie można zmieniać aukcji na jakiś inny produkt ( nawet jak jest bardzo podobny). Lepiej już zrobić nową aukcje, bo po prostu może być usunięta taka oferta. 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mówią, że paluszek i główka to szkolna wymówka 😀😆. Allegro nie interesuje czy jesteś chory czy chcesz wolne. Masz im płacisz prowizje. 

oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

ku.....wa masz racje gdzie te czasy kilkanaście lat wstecz. problem polega na tym że nie ma dla nich konkurencji. Nawet **piiip**.pl zdechł 

oznacz moderatorów
basat1
#9 Pomysłodawca

*piiiip* = ebajec 

oznacz moderatorów