Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygenerowałem etykietę która została naklejona na foliopak z zawartością 1 kg. Przesyłka smart. Poczta polska przyjęła paczkę bez żadnych formalności akceptując etykietę, a w następnym miesiącu allegro obciąża mnie za pięć takich wysyłek kwotą 329,95 zł. Czy zostałem zrobiony przez allegro, czy przez pocztę polską? Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
A wszystkie wymiary były w normie?: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/metody-dostawy-poczty-polskiej-informacje-dla-sprzedajacych-EY0...
Do 1 kg. w kopercie (foliopak) dł.40cm szer.27cm. wys 12cm. wysyłka smart darmowa. i czary mary i jest 70 zł. za paczkę. i bez uprzedzenia na koniec miesiąca jest 350 zł za pięć paczek.
@Lordgothie a dokładnie za niestandardową 65,99 zł 🙂
Przesyłka niestandardowa
|
25,99 zł /przesyłka jeśli wskaźnik przesyłek niestandardowych Sprzedawcy nie przekracza 15% wszystkich przesyłek Sprzedawcy nadanych w danym miesiącu lub 65,99 zł/przesyłka jeśli wskaźnik przesyłek niestandardowych Sprzedawcy przekracza 15% wszystkich przesyłek Sprzedawcy nadanych w danym miesiącu. Dopłata doliczana będzie w takim przypadku do każdej niestandardowej paczki nadanej w danym miesiącu kalendarzowym.
|