Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hej mam problem z wysylkami smart a mianowicie wysylke mam tego samego dnia do 13 paczki sa wysyslane przed 13 i dochodza na drugi dzien mimo to oplaty w wysokosci 0,99zl sa naliczene co robie zle ktos mi moze to wytlumaczyc? co zrobic zeby odzyskiwac 0,99zl a nie placic czytalam kilka razy ten regulamin i moja glowa chyba tego nie ogarnia moze mi ktos to wytlumaczyc najprosciej jak mozna?
@PARTTHREE Nic, teraz są doliczane opłaty do wysyłki.https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/zwracamy-czesc-oplat-pobranych-od-4-stycznia-za-przesylki-alleg...
@PARTTHREE a zamówienie zrobione od północy do 13 ? czy z dzień wcześniej bo wtedy nie liczy się 😞
podam przyklad dzis po 13 kontrahenci dokonuja zakupow ja wysylam to jutro do 12 tak mniej wiecej czy to jest zle? wysylke mam 24h
@PARTTHREE źle za to nie dostaniesz zwrotu 😞
to wez mi to napisz jak mam wysylac zeby dostac
czy za to powinni naliczyc oplate?
@PARTTHREE tak,
jak klienci złoża zamówienia dziś po północy i nadasz je jutro do 13 i doręczenie będzie w czwartek to to dopiero zaliczą 🙂 zamówienia złożone dziś od 13 do północy nie są liczone 😞
no ok to co z tymi zamowieniami po 13 jak zrobic zeby wysylka byla zwracana
@PARTTHREE przesunąć godzinę do której klienci mogą zamawiać, czym późniejszą dasz tym więcej paczek się załapie 🙂
@PARTTHREE jeżeli masz ustawioną godz. szybkiej wysyłki na 13:00, to musisz jeszcze tego samego dnia wysłać i liczyć na to, że następnego dnia będzie już w paczkomacie odbiorcy. 🙂
to chyba bedzie najlepiej zaznaczyc wysylke 24h bez godziny wysylki jak sadzisz zeby dostawac zwroty?
to chyba bedzie najlepiej zaznaczyc wysylke 24h bez godziny wysylki jak sadzisz zeby dostawac zwroty?
wtedy nie ma w ogóle rabatu 😞
kurde ale to porypane podpowiesz jak to rozwiazac jak najkorzystniej?
@PARTTHREE kurde ale to porypane podpowiesz jak to rozwiazac jak najkorzystniej?
Tak ustaw godzinę szybkiej wysyłki na 20 a najlepiej na 22 i nadaj przed północą 😄
wlasnie tak pomyslalam ale kto mi odbierze te przesylki jak kurier do 12 😄 a zakupy ludziom wychodza najlepiej w nocy
oszalec mozna
najlepiej to ustawic chyba na 23,59:D
@PARTTHREE u mnie to samo mam 13 godzinę bo tak podjeżdża i w tym miesiącu mam 4 przesyłki z rabatem, a najwięcej zakupów między 14 - 21 które się nie liczą.
Olej to dolicz do towaru, jest to tak skonstruowane że sam tego nie spełnisz chyba że skorzystasz z Fulfilment wysyłki z magazynu gdzie oferują nadanie o 20 🙂
dzieki za pomoc sporo mi wytlumaczyles zrobie wysylke do 22 zobaczymy moze sie cos uda
pozdrawiam
@PARTTHREE a nadasz paczkę między 22 a 00 i żeby była w doręczeniu następnego dnia, NIE więc nie kombinuj bo to nic nie zmieni 😞