Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy muszę pisać do allegro prosbe o uruchomienie smarta jesli wszystkie warunki zostaly spełnoione czy ta opcja wlacza sie automatycznie?
@Stylowy__dom Włącza się automatycznie po spełnieniu warunków 😊
Dzięki 🙂 Długo się czeka?
@Stylowy__dom Powinien od razu jak spełnisz warunki.
@Stylowy__dom Spełniasz warunki i szybciutko się pojawia 😊
A czy moglabys sprawdzic ze swojego konta czy wszystko dobrze zrobiłam? wyslalam maila z prosba o kontakt do allegro bo narazie to dla mnie czarna magia ale wciaz czekam🙏
@Stylowy__dom Wygląda, że wszystko jest dobrze. Metody dostawy muszą mieć przedrostki Allegro, to na pewno wiesz 😊
a mają? nie wiedziałam😅 dziekuje za pomoc 😉 to jest dla mnie takie skomplikowane🙈
@Stylowy__dom Widzisz to w swoim cenniku. Zajrzyj czy masz zaznaczone Allegro Paczkomaty Inpost, bo pocztowe raczej masz ok.
@Stylowy__dom A te zwykłe paczkomaty to możesz wyrzucić chyba z cennika, po co Ci droższe ? 😊
kurka ja nawet nie widze tego
kurka ja nawet nie widze tego
To ja widzę coś czego nie ma. Popatrzyłam na pobranie i myślałam, że to zwykły paczkomat 😂 Wszystko jest dobrze.
😂
@Stylowy__dom w niektórych ofertach smart masz juz widoczny. Możesz się jeszcze pobawić w edytowanie ofert, czasem to pomaga, ale najpóźniej jutro będziesz miała smarta we wszystkich ofertach.
@konto zamknięte O faktycznie wskoczył Smart 😊
@Stylowy__dom Szerokość paczkomatu to 38 cm.
wow dzięki wielkie
a do paczkomatu jaka najszersza paczka sie zmiesci? 41cm?
Wszędzie widze przedrostek allegro to chyba jest ok
Dziękuje Ci bardzo ze poswiecilas czas na pomoc mi 😁