Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie mogę nadać przesyłki w sekcji Wysyłam z Allegro. Przesyłam screen błędu.
@konto18493 Sprawdź proszę czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
Na innych przeglądarkach taki sam komunikat.
@konto18493 Dziękuję za informację. Sprawdzamy co się dzieje z narzędziem.
@konto18493 Spróbuj ponownie teraz 🙂
Super ruszyło dalej ale teraz pojawił się taki problem.
@konto18493 Z tym problemem musisz zgłosić się do InPost. Wygląda na to, że masz jakąś zaległość na koncie u Przewoźnika.
Nie mam żadnej zaległości na koncie.
@konto18493 Czy kontaktowałeś się z InPostem? Przewoźnik przekazuje nam informację o zaległości, jak napisała wcześniej Ola.
Witam, nie posiadam żadnej windykacji na swoim koncie co potwierdził InPost za pośrednictwem opiekuna. Przesyłam potwierdzenie w korespondencji.
Pozdrawiam
@konto18493 Przykro mi, ale nie mam dla Ciebie innych informacji. Otrzymujemy od Przewoźnika informację o zaległości lub braku środków na koncie:
"error": "debt_collection",
Dzień dobry,
Również mam problem z wysyłką allegro i wyświetla mi się dokładnie taki sam komunikat jak na 1 screenie w temacie. Mógłbym prosić o pomoc?
Załóż konto na manager.paczkomaty.pl i połącz tam z kontem Allegro.
@smach_medical, czy problem występuje na innych przeglądarkach (po ich wyczyszczeniu)? Jeśli tak, poproszę o zrzut ekranu tego komunikatu.
Próbowałem na 3 różnych przeglądarkach i wszędzie jest taki sam komunikat:
Mam również założone konto na manager.paczkomaty.pl i połączone z allegro.
@smach_medical, dziękuję. 🙂 Potrzebujemy również zrzutów ekranu z kolejno wykonanych kroków oraz całego okna przeglądarki (z widocznym paskiem adresowym).
Po wciśnięciu opcji nadaj paczkę:
1)
2)
Tak jak wspomniałem wcześniej mam również założone konto na manager.paczkomaty.pl i połączone z allegro.
@smach_medical, dział techniczny potwierdził problem po naszej stronie. Pracujemy nad jego rozwiązaniem. 🙂
Ooooooo pocztę dzisiaj naprawili, to InPost im się wysypał, ahhh zawsze coś ...
Nie mam możliwości wysyłki SMART
Pozdrawiam