Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Nadałam około 700 paczek allegro smart mimo to inpost przysłał mi fakture gdzie za kazdą paczke musze zapłacić paczkomat standard A B C wiekszość jest na C.To pozbawia mnie całego zysku a wrecz musze dopłacić.Miałam wybiórczo wysyłane email ze niewłasciwie nadałam kilka paczek ale to nie taka skala.Prosze o pomoc
Za jakiej aplikacji korzystasz do generowania etykiet adresowych?
to mój bląd mam nadzieje ze bedzie możliwość naprawy zle zrobiłam podczas powiązania inpost z allegro .
z allegro nie z menager paczek inpost.Jak nadawałam z inpost to było ok chciałam sobie ułatwić a teraz takie bummmm
@LaczyNasPaczka bo zapewne źle nadajesz, brak podawania poprawnie maila 😞
Sprawdź jak to zrobić:
Adresy e-mail w Allegro mają następującą formę:
nie zle zaznaczyłam podczas powiazania inpostu z allegro mam umowe własną .Teraz za małego ptaszka musze płacić spore koszty nic tylko sie wieszać 😥
dostawałam info o dodatkowych naliczeniach ale tyczyło to sie kilku paczek.Nie wiedziałam o co chodzi w ramach pedu pracy zlekceważyłam.Zgłosiłam sprawe do opiekuna inpost mam nadzieje ze uda sie coś odkrecić.
@LaczyNasPaczka też mam umowę własną ale importuje do menadżera i wszystko liczy poprawnie 🙂
ja nadawałam przez wysyłam z allegro.
pieknie rozpoczety rok od pleców z 10 tys
teraz juz tez to sprawdziłam i jest poprawnie 😓
@LaczyNasPaczka nie korzystam z WzA ale tam trzeba :
Dla umowy z InPost zaznacz okienko Używaj oferty dla sprzedawców Allegro, jeśli chcesz rozliczać się z przewoźnikiem na wynegocjowanych przez nas warunkach
tak juz to wiem ale co z miom problemem .Bede musiała zapłacić za swój blad tyle kasy?
czy jest możliwość reklamacji ?
inpost dostał od mojej osoby i od allegro .
z tego co czytałam na google nie jestem pierwsza i nie ostatnia.
@LaczyNasPaczka złóż reklamację do InPosta i do allegro i czekaj na decyzję, napisz co było powodem, nic więcej nie zrobisz 😞