Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z problemami w odbiorze przesyłek DPD przez przewoźnika chciałbym dodać jakąś informację na każdej z aukcji ze mogą wystąpić opóźnienia. To co się dzieje w DPD to wolna amerykanka, w żaden sposób nie jestem w stanie przewidzieć ile paczek odbierze ode mnie kurier i czy w ogóle to zrobi, a klienci tego nie rozumieją i już sypią się pierwsze negatywy. Jak zrobić to w najprostszy sposób?
W treści oferty nie możesz pisać o wysyłce, bo złamiesz zasady wystawiania ofert. Do tego służy odpowiednia zakładka o dostawie. W tej jednak takiej informacji nie wpiszesz, więc zostaje "o sprzedającym", do której "nikt" nie zajrzy. Sytuacja patowa.
Allegro może Ci dokleić niewłaściwy produkt (gdyż dopasowanie działa wadliwie) do oferty i to jest okay zagranie (chociaż oferta nie ma wprowadzać w błąd !), ale jak wyniknie z tego problem (poczytaj wątki o produktyzacji), to wina jest sprzedawcy.
@I--PGBUD--I @cookie000 da się zmienić ale przez api
opis w zakładce dostawa i płatność
dla wszystkich ofert
ale ma on ograniczenia w ilości znaków , nie działają w nim entery
i i tak jest ukrywany przez allegro, chyba, że kupujący rozwinie to okno
a dpd to ostatnio dno - ja jeszcze nie dostałem wszystkich przesyłek nawet tych wysłanych w poniedziałek i wtorek
i nie mówię tu o samym allegro tylko o przesyłkach od wielkich ogólnopolskich hurtowni,
które nam dostarczają przesyłki codziennie
sypie się w dpd cały łańcuch dostaw
podobnie jest z odbiorami przesyłek
Tak dzieje się wszędzie. DPD odbiera ile chce, kiedy chce i jak chce. Klienci są oburzeni, a Allegro to nie obchodzi. Zwłaszcza w okresie okołoświątecznym prowadzenie biznesu na Allegro bez negatywów to zadanie niewykonalne.