Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym posiadać allegro smart dla kupujących aby mogli oni korzystać z darmowej przesyłki , czy muszę spełniać jakieś dodatkowe warunki ,czy robię to sama czy odgórnie jest to robione przy spełnieniu danych wymogów??
polkowiczanek
@polkowiczanek Musisz spełnić warunki opisane tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by... Po spełnieniu, Smart pojawi się automatycznie na Twoich aukcjach.
witam sprzedaję jako osoba prywatna i mam wykupionego smarta niestety nie wyświetla mi się że sprzedaje smartem , co robię źle?
-otrzymałem 5 łapek w górę
-skonfigurowałem zwroty i gwarancję
-skonfigurowałem cennik dostaw(nie wiem może źle)
dla mnie jest nie zrozumiałe jak tak prostej rzeczy nie mogę wykonać czy jestem tak głupi czy ta instrukcja jest tak napisana, dziękuję za pomoc
@ObiadyDomowe @Bo sprzedajesz na allegro lokalni
Musisz wystawić na zwykłym allegro
wystawiam na zwykłym, mam jeszcze nie skonfigurowane wysyłka tego samego dnia i tam trzeba podać godziny może to ma znaczenie? a na lokalnie to żona wystawiała jakieś sukienki to tam to wiem że smartem nie idzie, dzisiaj coś wystawiałem na próbę to mi się smart nie pokazywał
@ObiadyDomowe Aby sprzedawać ze Smartem nie trzeba kupować Smarta. Wystarczy spełnić warunki określone tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
no to jak mam wykupionego smarta to nie muszę spełniać tych warunków ? a i tak mogę wtedy sprzedawać smartem?
Musisz spełnić warunki. Zakup Smarta nie ma tu nic do rzeczy. Niepotrzebnie kupowałeś.
ja dużo kupuję więc potrzebne, więc czego nie spełniłem bo nie rozumiem,
może tego nie rozumiem
Np. allegro paczkomat InPost i allegro kurier DPD
I wystawi. Na zwykłym allegro
wysyłkę mam skonfigurowaną tak, więc czego mi brakuje której opcji ? mam konto prywatne
@ObiadyDomowe w tej chwili masz jedną ofertę, a w zakończonych nie było ustalonej polityki zwrotu. Aktywna oferta nie ma miniaturki, a w regulaminie jest zapis:
"Sprzedający zobowiązany jest przedstawić Towar na co najmniej jednym zdjęciu (miniaturce) umieszczonym na serwerze należącym do Allegro.pl. Zdjęcie to musi spełniać poniższe wymagania [...]"
czyli brakuje mi tylko miniaturki ?
dostawy są dobrze skonfigurowane?
czy w momencie wystawiania ofert już na tym etapie zobaczę czy mogę sprzedawać w smart? czy dopiero po wystawieniu?
te pierwsze 6 transakcji miałem z odbiorem osobistym , czy to ma jakieś znaczenie że może te pierwsze pięć pozytywów musi być realnie wysłane paczką?
bardzo dziękuję za cierpliwość