Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kompletnie nie wiem jak wysłać paczkę klientowi z allegro. Jest darmowa wysyłka bo jestem smart jak to zrobić algorytm jest zagmatwany, nie mogę zakończyć procesu przygotowania wysyłki, wyskakuje mi cały czas że nie mam podpisanej umowy z przewoźnikiem, czy taka umowa jest konieczna, żeby wysyłać z allegro?
Agila6 umowa jest konieczna dla przesyłek za pobraniem .Czyżby rozbijało się o ten rodzaj przesyłki ? -- ,,Kurier pobranie, DPD ,,--
,,
@Agila6 a dodałeś allegro kurier DPD czy kurier DPD ?
@Agila6 czy chodzi o zamówienie, dla którego jako metodę dostawy kupujący wybrał Paczkę pocztową ekonomiczną?
Bez umowy w Wysyłam z Allegro można nadawać przesyłki opłacone z góry tymi metodami: Allegro Punkty Kolporter, Allegro Kurier UPS (do 10kg), Allegro Kurier DPD, Allegro Kurier DPD (do 10kg) - wysyłka z PL za granicę, Allegro Pocztex Kurier 48, Allegro Pocztex Kurier 48, Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch i Allegro Przesyłka Polecona.
Aby za pośrednictwem Wysyłam z Allegro nadawać np. paczkę pocztową ekonomiczną konieczne będzie dodanie umowy własnej z przewoźnikiem.
la_nika celujemy ,a autor wątku się zawiesił .😁
@mdrogeria jak wlazłem w aukcje to miał kurierDPD i paczkomat a tu taki psikus paczka ekonomiczna 😄
kostas11 no .. dlatego kombinowałem z pobraniówką /.
Nie mogę nadać Allegro Punkty Kolporter
Woła o umowę.
I co teraz?
@kalendarzownia przepraszam, że czekałaś na odpowiedź! Czy próbowałaś w trybie incognito lub korzystając z innej przeglądarki? Jeżeli to nie pomoga to będę wyjaśniać sprawę z działem technicznym ale potrzebujemy więcej szczegółów. Czy możesz podać numer zamówienia, któego dotyczy ten problem oraz zrzuty ekranu z wykonywanych krok po kroku czynności? Te szczegóły są potrzebne do ustalenia przyczyny problemu, ponieważ dla tej metody nie jest potrzebna umowa z przewoźnikiem, więc musimy ustalić co jest przyczyną pojawienia się takiego komunikatu.
Bez podpisywania umowy własnej z przewoźnikiem nadasz przesyłki opłacone z góry poniższymi metodami:
Jeśli dodasz umowę własną z przewoźnikiem, nadasz przesyłki opłacone z góry oraz za pobraniem metodami, które oferuje dany przewoźnik. Listę przewoźników oraz metody dostawy dostępne przez Wysyłam z Allegro znajdziesz poniżej: