Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jak połączyć Allegro Smart z Managerem przesyłek Inpost?
A dokładniej co i gdzie trzeba ustawić po stronie Allegro?
Konto na Manager Paczkomaty jest założone i ustawione.
Wyświetla się komunikat: "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
Proszę o pomoc,
Dziękuję
@matiandmaks Instrukcję łączenia masz tu; https://manager.paczkomaty.pl/v1/api/assets/instrukcja-nadawania-przesylek-Allegro-28.08.pdf
Jeżeli mimo połączenia wyświetla Ci się ten komunikat, spróbuj się rozłączyć i ponownie połączyć.
Na stronie Inpost najlepiej kliknąć zakładkę "Allegro" a tam w opcję "ponów połączenie"
@matiandmaks udało mi się połączyć moje konto Allego z Managerem Przesyłek, w sposób podany w przesłanej przez @xyz96 instrukcji, daj proszę znać czy Tobie się udało?
Zalogowałam się na swoje konto w Managerze Przesyłek, wybrałam zakładkę Allegro > Import Allegro InPost, wpisałam mój login na Allegro, zostałam przekierowana do mojego konta zalogowałam się, uzyskałam kod i konto zostało połączone. Może miałeś włączone blokowanie wyskakujących okienek (pop-up) i stąd wynikał problem?
Dochodzę do tego momentu:
Zalogowałam się na swoje konto w Managerze Przesyłek, wybrałam zakładkę Allegro > Import Allegro InPost.
Potem wyskakuje komunikat, że albo nie ma tokenu, albo że "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
@matiandmaks Odblokuj wyskakujące okienka.
To jest stara instrukcja, która nie jest dostosowana do nowego wyglądu Allegro, opisane tam funkcje są niedostępne.
@matiandmaks
W zaistniałej sytuacji sugeruję wyczyszczenie plików cookies, skorzystanie z innej przeglądarki i ponowne zalogowanie się na konto Managera Paczek. Następnie proszę o podjęcie działań zgodnie z instrukcją: https://manager.paczkomaty.pl/v1/api/assets/instrukcja-nadawania-przesylek-Allegro-28.08.pdf
@matiandmaks, czy po skorzystaniu z zamieszczonych tu rad udało Ci się połączyć moje konto Allegro z Managerem Przesyłek?
Tak, dziękuję. Pomogła zmiana przeglądarki z Safari na Chrome.