Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję utworzyć nowy cennik niestety nie pojawia się opcja smart przy aukcji? Dlaczego? co robię źle? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@monika17_ai ja widzę we wszystkich aukcjach smart prócz tej 11358411759
https://allegro.pl/oferta/stolik-szafka-nocna-skandynawska-1-11358411759 tutaj niestety nie mam
Wstaw allegro paczkomat lub jakiegoś kuriera allegro DPD lub UPS
do paczkomatu tego nie wyślę po spakowaniu a jeśli chodzi o opcję allegro DPD czy Allegro UPS nie mogę takiego czegoś wybrać jedynie KURIER DPD lub UPS
niestety to też nie działa.... dziwna sprawa . Na starym cenniku jest okej ale tam mam paczkomaty a nie chciałabym wrzucać cennik który jest nie możliwy do zrealizowania
Ale przedział cenowy za transport się nie zgadza. Bo masz 20 zł za ups a powinno chyba być max 7.99
a jaki mam wpisać?
a dla kuriera DPD jaki przedział musi być?
Nie ustawisz w cenniku Allegro Kuriera DPD bo to opcja tylko dla kont firmowych. Konto zwykłe ma ograniczone możliwości.
Dziękuje za info. 🙂
Dziękuje za pomoc 🙂
@monika17_ai, zachęcam Cię do zapoznania się z tym artykułem. Opisuje on, co zrobić, aby Twoje oferty miały oznaczenie Smart! 🙂
Powinnaś m.in. zdobyć 5 unikalnych pozytywnych ocen transakcji z ostatnich 12 miesięcy oraz utrzymywać średnią ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98%.
z tego co widzę spełniam jedno i drugie......
5 unikalnych ocen w ciągu 12 m-cy czy w ciągu 1 miesiąca?
@Newday5 zdobytych w ciągu 12 miesięcy