Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient ma Smarta, chciał kupić przedmioty na mojej aukcji ( powyżej 80 zł kurier za darmo) , jednak klient zgłosił, że nalicza mu się opłata za wysyłkę. To pierwsze takie zgłoszenie, nie mam pojęcia co może być tego przyczyną?
@Titanum2017 Jeśli to wiele przedmiotów w jednym zakupie, koszt wysyłki wszystkich przedmiotów bez Smart może przekraczać 100 zł, a wtedy Smart znika. Być może masz ustawioną 1 sztukę w paczce lub dopłatę do kolejnej sztuki.
Nie, te przedmioty sprzedaję cały czas i tylko w tym jednym przypadku ktoś zgłosił taki problem, dziękuje za odpowiedź.
@Titanum2017 odeślij klienta do lektury albo sam przeczytaj i mu wytłumacz (w skrócie xyz96 Ci to wytłumaczył)
@Client:44052296 Co wytłumaczył?? Żeby odnieś się należałoby znać więcej szczegółów, zauważ że @Titanum2017 pisze tylko w tym jednym przypadku.
@LEW433 a no to wytłumaczył że dlaczego została naliczona opłata za transport (najczęstsze przyczyny doliczania transportu kupując ze smart)
@LEW433 Dobrze wytłumaczył. Wystarczy pomyśleć. Nie każdy jak ty, potrzebuje mnóstwa szczegółów 🙂
@Titanum2017 podaj proszę numer zamówienia, wyjaśnimy to!
Tak się dzieje dlatego że klienci nie szanują tego dobrodziejstwa jakim jest smart. Zamawiają po kilka razy i nie są w stanie na czas odebrać paczki z paczkomatu. Te paczki wracają niepotrzebnie a wiadomo że ktoś za to płaci.
https://allegro.pl/oferta/raw-paleo-indyk-i-kaczka-400-g-adult-10696883152
to jest link do aukcji z tym problemem a poniżej korespondencja z klientem
Titanum2017 zerknij , smarta masz tylko dla paczkomatów w tej ofercie .
mnie się wyświetla kurier DPD ze Smartem
Titanum2017 Tak DPD był ukryty ale !!!
@Titanum2017 Tak jak w moim pierwszym poście wczoraj - max w paczce 1 i dopłata do kolejnej sztuki, a zaprzeczałaś 🙂 Jeśli klient kupi wiele sztuk, koszt wysyłki przekracza 100 zł i Smart znika.