anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto imię i nazwisko

Client:74274506
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, wcześniej używałem profil na którym byłem zalogowany pod imieniem mojej byłej. Po roku jak już się skończył Smart, chciałem utworzyć własne konto na moim imieniu. Zrobiłem to ale Allegro wyszukał że mam stare konto. I była tylko opcja żeby połączyć stare konto z nowym. Nie było innej opcji żeby kontynuować bez tego procesu, - albo łączysz albo nie robisz konta. Więc połączyłem, po czym zauważyłem że nadal w moim koncie widnieje Zofia [edycja]. Nie byłoby problemu gdy to że już wykupiłem nowego Smarta i nie chcę tworzyć kolejne konta już. Kilka razy próbowałem zmienić imię i za każdym razem dostaję info że wniosek jest wyslany. I tak już 10 razy próbowałem i za każdym razem imiona nie są zmieniane. Nie chcę wysyłać swoje dane i dowód wszędzie gdzie popadnie żeby udowadniać czy to ja kupuję. I nie chcę żeby widniało imię mojej byłej na moim koncie. 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Client:74274506! Nie możesz mieć konta założonego na dane innej osoby. 
Na Allegro można mieć kilka kont, więc takie powiązanie nie blokowałoby możliwości założenia innego konta. 
Na starych kontach rozwiąż proszę umowę z Allegro. Aby rozwiązać umowę z Allegro, wyślij nam ten wniosek, w tym artykule znajdziesz wiecej informacji na ten temat. Allegro Smart! wyłączymy na Twoim koncie zaraz po tym, jak dostaniemy od Ciebie wypowiedzenie umowy. W ciągu 14 dni zwrócimy Ci pieniądze za niewykorzystany okres Allegro Smart!  
Jeśli podczas zakładania nowego konta ponownie pojawi się informacja o konieczności połączenia konta, daj prosze znać i podeślij zrzut ekranu z komunikatem, jaki się pojawi. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów