anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyzwań SMART na moim koncie, na innych co kilka dni są nowe.

IwonaOna2018
#8 Zapaleniec

Witam. Od kilku tygodni nie ma na moim koncie żadnych nowych wyzwań smart za które mogę zdobyć monety. Na koncie brata i syna co kilka dni pojawiają się nowe. Na moim wisi cały czas jedno i nic nowego się nie pojawia. Dlaczego?

Zrzut ekranu 2026-02-23 o 17.57.52.png

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie wyłączyłeś czasem personalizacji? Wtedy tak jest...

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@IwonaOna2018 w tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Oznacza to, że dostępność konkretnych wyzwań może różnić się między użytkownikami i nie każdy otrzymuje te same propozycje w tym samym czasie. Polecam Ci regularne sprawdzanie tej zakładki, bo być może w przyszłych edycjach znajdziesz w niej kolejne wyzwania. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

macio78963
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Również od dłuższego czasu na moim koncie brak jakichkolwiek wyzwań. Czy to jakaś awaria, czy po prostu trzeba czekać? Kiedy można się spodziewać jakich wyzwań nowych ?  

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @macio78963, trzeba czekać, wkrótce powinny pojawić się dla Ciebie nowe wyzwania 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:95426018
#7 Wielbiciel

Witam. 

U mnie podobnie. Około trzech tygodni bez nowych wyzwań. Też nie wiem jaka jest tego przyczyna. U moich znajomych regularnie pojawiają się nowe. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:95426018 Zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐
  • U mnie też od ponad 2 miesięcy 
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:95426018 Wracam z odpowiedzią. W tej chwili Smart Wyzwania nie są dla Ciebie dostępne, ponieważ są to akcje promocyjne, które są przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie. Zachęcam do regularnego sprawdzania zakładki z wyzwaniami 😉 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ok. Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Snake500
#7 Wielbiciel

Dzień dobry czy promocje z wyzwaniami kiedyś będą dostępne ? Od bardzo dawna nic się już w tej kategorii nie pojawiło. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Snake500 będą, ale w tej chwili nie możemy określić, kiedy dokładnie będą dostępne na Twoim koncie. Tak jak pisaliśmy tutaj wyżej wyzwania są akcją promocyjną, w której są one przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie, więc nie możemy wskazać daty, kiedy pojawią się u Ciebie. 

Ola
oznacz moderatorów

Elektron5
#10 Popularyzator

Tak z ciekawości kiedy mieliście odnowienie Smarta? Ja 8 lutego straciłem i 18 wykupiłem na nowo. Wcześniej cały czas było coś aktywne w wyzwaniach. Teraz do dziś nie było nic. Do dziś bo dziś złożyłem reklamację. Obstawiam że to burdel związany z przejściem na nowy tryb usługi smart i ci przejściowi frajerzy, którzy kupili tuż przed zmianą 2 marca mają systemowy błąd - są pomijani/niewidoczni. Mi kazali też czekać "za 2 tygodnie powinno coś być" minął miesiąc i 0. Rozumiem gdybym nie robił zakupów, ale robiłem. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Z dużym prawdopodobieństwem jest jak piszesz. Przynajmniej w moim przypadku. Smart miałem aktywny coś do połowy lutego, przedłużyłem pod koniec stycznia. Ostatnie wyzwanie pojawiło się właśnie w okolicach połowy lutego. Po tym terminie już nic. Podejrzewałem że ma to właśnie związek ze smart, ale nie zgłębiałem tematu. Pojawiła się informacja, żebym sprawdził aktualne wyzwania zanim dokończę zakupy(1 dzień temu), ale wyzwań oczywiście brak. Rzeczywiście wygląda to na błąd systemu, bo raczej nie wysyłasz informacji żeby sprawdzić wyzwania osobie której promocja miała nie dotyczyć.

oznacz moderatorów

Elektron5
#10 Popularyzator

Ja zaraz kupuję smart ponownie, tym razem w apce. Zobaczymy czy coś się zmieni. Jak tak, to pracownicy w końcu będą mieli wiedzę, że to błąd systemu 😂 i trzeba to ogarnąć w dziale technicznym a nie że "są one przydzielane systemowo i dobierane indywidualnie" 

oznacz moderatorów