Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Drogie allegro!
Umożliwiają Państwo smarta dla swoich klientów więc prosiłbym o wyjaśnienie pewnej sytuacji.
Klient kupuje 10szt przedmiotu, ze względu na gabaryt 1szt max w paczce, naliczacie 10 paczek, klient nie płaci nic w ramach allegro smart. Allegro zapewne rozlicza się za 10 paczek, a ja mam możliwość wydrukowania jednej etykiety! Ze względu na gabaryt muszę wynająć kuriera żeby zabrał kilka paczek, czuje się przez to okradany.
Jeżeli czytają to również sprzedający bardzo proszę o dołączenie dyskusji.
nie, pomijając już fakt przekroczenia limitu kosztu wysyłki smart (ale pytanie retoryczne, więc to pomińmy)...
jeżeli 1 przedmiot max 1 w paczce, klient kupi 10, możesz wygenerować 10 listów
no właśnie nie ma u mnie takiej opcji.. do drukowania etykiet używam managera na stronie przewoźnika, importowane są zamówienia z allegro i do każdego klienta jest możliwość wyboru tylko gabaryt paczki
@Kwitnace-Krzewy Zasada jest taka, jak napisał @DrapexPL.
Podaj proszę numer zamówienia, przy którym pojawił się opisany problem. Sprawdzimy je.
f30810d0-95a4-11ec-9691-25a3fad033c8 dotyczy drugiego konta sklep-profishing
Jeżeli chcecie wygenerować więcej paczek do jednego zamówienia należy w menadżerze paczek inpost w zakładce import allegro w filtrze Wybierz typ przesyłki zmienić z Niewygenerowane na Wygenerowane i wtedy będzie mogli wygenerować wyznaczoną ilość paczek.
Czy będą to darmowe etykiety? za generowanie etykiet naliczane są opłaty..
@Kwitnace-Krzewy tak darmowe do liczby jaką macie ustawioną zgodnie z cennikiem dostawy czyli 10 szt, oczywiście do każdej będzie doliczona dopłata smart ( zgodna z wartością zamówienia )
Jeśli przekroczysz ilość darmowych paczek wyświetli się komunikat 🙂
ok dziękuje, sprawdzę to przy rozliczeniu
@Kwitnace-Krzewy w menadżerze będzie widać od razu 🙂 0zł na czerwono
darmowych będzie tyle zgodnie z cennikiem dostaw.