Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Posiadam kilka metod dostaw (i ilości sztuk w dostawach), ale czasami się zdarza że klient kupi np. 5 większych rzeczy i 20 malutkich rzeczy, a ja mam ustawione do 5 sztuk w przesyłce. Więc wtedy automatycznie w sprzedaży nalicza 5 przesyłek, ja to mieszczę wszystko do jednej i generuje w jednym liście przewozowym, ale czy allegro (jeśli to smart) naliczy mi koszty za 5 przesyłek?
@jakub852 Liczba przypisanych etykiet do zamówienia zależy do Twoich ustawień w parametrze "łączenie kosztów dostawy". Znajdziesz go w zakładce "ustawienia dostawy". Tam możesz wybrać, czy chcesz, aby dla zamówienia, które zawiera produkty z różnych cenników, koszt dostawy był sumą, czy ma zostać wybrana najdroższa/najtańsza opcja z cenników.
Mam zaznaczone
ale przede wszystkim zależy mi na tym aby się dowiedzieć czy jeśli klient zamówił różne produkty a co za tym idzie z różnymi opcjami dostawy, i system podsumowuje to np. to jako 5 przesyłek, a ja wygeneruje tylko jeden list przewozowy (i uda mi się to wysłać w jednej paczce) to zapłacę (jako sprzedający ze smart do allegro) za tą wysyłkę jako 1 paczkę czy tak jakbym wysyłał ich 5.
@jakub852 jeśli nadasz zamówienie w jednej przesyłce, to zostanie naliczona tylko jedna opłata za przesyłkę Smart! oraz dodaję, chociaż o to nie pytasz, nienadanie pozostałych etykiet nie wpłynie negatywnie na jakość Twojej sprzedaży (pod warunkiem że jest to w ramach jednego zamówienia).