Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aby nadać przesyłkę Allegro Odbiór w Punkcie Pocztex pobranie musisz dodać umowę własną. Po dodaniu umowy nadasz przesyłki wprost z Allegro według swoich indywidualnych stawek cenowych.
To wszystko prawda. Bez umowy nie pójdzie.
@modastar pobrania nie nadasz przez WzA bez podpięcia umowy 😞
mozna to jakos zrobic online?
@modastar https://www.pocztex.pl/nadaj-przesylke/
Raz się na to nadziałem, miałem opcje dostawy Pocztexem i odbiór w puncie Poczty Polskiej, wszystko dało się zamówić normalnie przez WzA. Aż tu raz ktoś zamówił z odbiorem w punkcie za pobraniem, no i niespodzianka, tego akurat nie da się zamówić, trzeba podpisywać umowę. Zamówiłem przez Furgonetkę bez problemu, i co ciekawe wyszło nawet taniej niż przez WzA (akurat mieli jakąś promocję na Pocztex), ale potem usunąłem tę opcję dostawy.
wlasnie ta sama sytyacije mam( i nie wiem do konca jak to zrobic((
Furgonetka.pl, albo jakiś inny broker jak epaka czy sendit, albo po prostu bezpośrednio przez Pocztex. Nie trzeba podpisywać umowy. Przepisujesz tylko do formularza dane klienta z zamówienia, wybierasz punkt odbioru ten sam co klient wybrał, opłacasz przesyłkę (uwaga bo może być drożej niż cena na Allegro - warto porównać bo na różnych stronach mogą być różne ceny), numer przesyłki wklejasz w zamówienie na Allegro żeby klient widział że wysłane, i nadajesz normalnie. I na przyszłość, to albo podpisz umowę z Pocztą Polską, albo usuń tę opcję dostawy żeby nie musieć znowu kombinować.