Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej mam pytanie czy u was DPD wprowadziło jakieś opłaty dodatkowe o kodzie OP bo ja u siebie dziś zobaczyłem takie dopłaty
Może ci naliczyli coś za gabaryt ,trudno mi ocenić bo nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego z tym dostawcą ,który często dolicza i zmienia wagę przesyłek o czym możesz poczytać tu na forum .
za gabaryt inny kod jest
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może już czas zaprosić tu kogoś z DPD? (do kompletu z ImPost i One)
Pewnie zaczęli już nawet doliczać opłatę paliwową 🤣
Po skrócie tak mi się wydaje
"Otrzymaliśmy informacje, że pojawiły się dodatkowe opłaty o kodzie "OP".
Proszę się jednak nie martwić, opłaty pojawiły się w wyniku błędu i wkrótce zostaną automatycznie skorygowane."
Info od allegro.
Miejmy taką nadzieję
kto się upomni temu skorygują a dla reszty zostaną
@PelnaMichaPupila a jaka to kwota?
Narazie to 14 paczek w przedziale 0,60-068zł
Teraz sprawdziłem rozliczenie i u nas tez się zaczęły pojawiać do zamówień z końca września i początku października.
ps. z tego roku oczywiście 😆
Dodatkowe opłaty z tym oznaczeniem to błąd po naszej stronie i skorygujemy je automatycznie w przeciągu kilku, najbliższych dni. Przepraszam Was za tę sytuację.
Dzis 6-ty dzień i dodatkowe opłaty DPD o kodzie OP nie zostały skorygowane, kiedy to nastąpi,? Obiecywała Pani, że kilka najbliższych dni, mija tydzień i nic się nie dzieje. Chyba nie liczycie na to, że puścimy to w niepamięć??
MNIE SA TAKIE OPŁATY PROSZE SKORYGOWAC BO JEST ICH DUZO
@motogruszek_pl sprawdź dobrze rozliczenie. U nas po godzinie od naliczenia zaczęły przychodzić korekty.
Dziś mija 17 dni od naliczenia opłat i nadal nie są skorygowane automatycznie, w zamian za to wystawiona faktura i przypomnienie o konieczności jej zapłacenia.
Allegro jak zawsze w formie.
Witam DPD dolicza mi dodatkowe opłaty o kodzie OP OP20 kwoty 0,60 zł ,063 zł czy może ktoś wie czego dotyczą